Gerard Dikschei

Relatietherapie

Over mij

 

Beste bezoek(st) er(s),

Hartelijk welkom op mijn  pagina! Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ook vind je informatie over (de locatie van) onze praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

 

Als EFT Relatietherapeut & Registerpsycholoog NIP richt ik me op het vergroten van levensgeluk van koppels en het verbeteren van relaties. Mijn levensmotto: ‘Durf te bewegen om geluk te vinden.

Ik heb me naast in EFT, bekwaamd en gecertificeerd in diverse psychologische methodieken zoals ACT (acceptance & commitment therapy), EMDR, Provocatieve Coaching en traumabehandeling middels EMDR en TRE.

EFT is een effectieve methodiek die ik gebruik in het begeleiden van stellen en koppels. Ik sta jou en/of je partner graag bij als gaat om (communicatie) problemen of (seksuele) blokkades in de relatie of als er sprake is van psychische klachten die levensgeluk in de weg staan.

Ik heb jarenlang ervaring in het begeleiden van koppels die ontregelt worden in hun relatie. Een op de drie stellen krijgt met een crisis te maken waar men zelf niet meer uitkomt. Men begrijpt elkaar niet meer, miscommunicatie of ruzies met alle stress van dien. Kinderen hebben hier vaak veel last van. Ruim 70.000 kinderen krijgen jaarlijks te maken ouders die uit elkaar gaan. Een derde van deze kinderen ondervindt psychische problemen en hebben zelf veel last om een relatie aan te gaan in hun leven. Het geeft mij veel voldoending om dit te voorkomen, op te lossen of de last zo draaglijk mogelijk te maken. 

Koppels krijgen allerlei zaken zaken in hun leven te verwerken. Denk aan het overlijden van een dierbare, geboorte van kinderen, ongeluk, verhuizingen of verbouwingen, ontslag, verslaving (porno, drank, gamen, gokken, drugs, werk, etc), vreemgaan (verliefd worden op een ander - vaak een collega of bekende), arbeidsconflicten, financiele problemen, problemen met seks en intimimiteit, het gevoel dat men meer samenleeft als 'broer-zus', etc, etc.  

60-70% van de stellen kan ik effectief weer op weg helpen waarbij koppels weer gelukkig kunnen zijn met zichzelf en elkaar.

Met mijn collega-psychologen en therapeuten bieden wij EFT Relatietherapie, Psychologische basiszorg en coaching op diverse gebieden en thema's.

We hebben over het algemeen een korte wachtlijst (2-3 wkn). Sessies duren gemiddeld 75-90 minuten en jullie worden intensief begeleid met huiswerkopdrachten.  

De behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de relatie, het vergroten van jullie levensgeluk en indien dit speelt; het verminderen van stress en psychische klachten. Wil je een intake plannen stuur ons dan even een mailtje met je hulpvraag en gegevens (naam-telefoon).  

Je kunt contact opnemen via 'de contactbutton'.

Hartelijke groeten,

 

Gerard Dikschei

Relatietherapeut EFT / Registerpsycholoog NIP    

 

Diensten

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT Basis
ACT
EMDR
Hypnose
Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) Registerpsycholoog NIP (nr. 17165)
Talen
Nederlands Engels
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
165 euro incl BTW
Duur van de sessie
75-90 min
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Gerard jou aan als therapeut?

Maak kennis met Gerard en kijk of het klikt!

Kennismaken