adri sonneveld

Relatietherapie

Over mij

 

Wees welkom!

Mijn naam is Adri Sonneveld en sinds 2017 ben ik een zelfstandige therapeut voor relatietherapie en psychosociale hulpverlening. Mijn praktijk is een gezellige ruimte in een groene omgeving in Bleiswijk. Een SPH-opleiding en WO-bachelor Psychologie vormen wat kennis betreft mijn basis. Ook ben ik gecertificeerd EFT-therapeut. Naast jongeren heb ik veel met gedetineerden gewerkt, met herstelgerichte programma's. 

 

RELATIETHERAPIE:

samen OP WEG naar meer liefde, begrip en verbondenheid

     * Wringt het tussen jullie, en weten jullie niet zo goed waar het probleem zit?

     * Zit jullie relatie in een dip en willen jullie graag meer contact met elkaar?

     * Lijkt het alsof jullie op een doodlopende weg zitten en zijn jullie bang dat jullie relatie zal stranden?

In een relatie is het afstemmen op elkaar altijd een zoektocht met ups en downs. Maar soms lukt het niet meer samen... Als EFT-therapeut wil ik jullie graag helpen om weer in contact te komen met elkaar. EFT kijkt door het gedrag heen en zoekt naar de diepere betekenis, naar gevoelens en emoties die eronder verscholen liggen. De therapie is gericht op het terugbrengen van veiligheid en vertrouwen in jullie relatie. Verbetering begint met het krijgen van meer inzicht in de dynamiek tussen jullie. We brengen eerst alle elementen die een rol spelen in kaart. Ook kijken we naar ingesleten patronen en pijnplekken. Jullie krijgen handvatten om een laag dieper te kijken bij een conflict, zodat jullie elkaar beter begrijpen. Door elkaar ‘emotioneel te horen’ raken jullie weer goed afgestemd op elkaar. Een aantal gesprekken kunnen al een positief effect hebben, dus schroom niet om contact op te nemen. Voor grotere problematiek is een langer traject noodzakelijk. 

Enkele reacties van cliënten:

- Een veilige setting waarin de gesprekken plaatsvinden. Begrip en overzicht zijn voor ons sleutelwoorden als we aan Adri denken 

- Bij Adri geweest voor huwelijkstherapie. Zij heeft ons oprecht heel goed geholpen en we voelde ons beiden gehoord. Mede dankzij haar zijn wij nu waar we staan. Ze speelde ook in op ons geloof, wat toch iets extra’s gaf. Dankjewel! 

 

OP WEG - Individuele therapie

Ook voor individuele trajecten kun je bij mij terecht als psychosociaal therapeut. Ik ben integratief geschoold en gebruik verschillende elementen uit bestaande therapieën. Ik werk zowel cognitief- als emotiegericht. Je kunt bij mij terecht voor:

Vanwege mijn lidmaatschap bij diverse brancheverenigingen is vaak vergoeding mogelijk via de aanvullende zorgverzekering. Meer informatie over mijn praktijk vind je op www.praktijkopwegbleiswijk.nl. Je kunt ook contact met mij opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
HBO-SPH / WO bachelor Psychologie
EFT deel 1 / narratieve therapie / oplossingsgerichte therapie / div. bijscholingen
NFG en RBCZ
Talen
Nederlands
Werkmomenten
maandag, dinsdag en woensdag van 9.30 tot 20.30 uur
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
individuele therapie: € 85,-
relatietherapie: € 120,-
Duur van de sessie
Individuele therapie: 50 min
Relatietherapie: 70 min
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt adri jou aan als therapeut?

Maak kennis met adri en kijk of het klikt!

Kennismaken