Ingeborg Weser

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

 

Partnerrelatietherapie 

De relatie met jouw partner kan een bron van kracht en vreugde zijn. Een relatie in crisis echter kan aanvoelen als een hel, vol van pijn, angst en gemis. Meestal betreft dit beide partners ook lijkt de een er soms minder onder gebukt te gaan dan de ander. Als jij en jouw partner in destructieve interactiepatronen van ruzie of juist terugtrekkend gedrag verzeild zijn geraakt en er zelf niet meer uitkomen dan kan partnerrelatietherapie op basis van EFT helpen.

EFT is een zachte, maar uitermate krachtige methode, die ervan uit gaat dat wij allemaal verlangen naar een veilige en betrokken relatie met onze partner, de meest belangrijke persoon in ons leven. Kwetsuren, emotionele afstand en zich herhalende ruzies zonder toenadering brengen heftige gevoelens tot stand en zijn een voedingsbodem voor reactiepatronen van woede en wraak of juist kilte en terugtrekking die het probleem verergeren in plaats van oplossen. Samen met jullie verkent de therapeut deze ‘duivelse dialogen’ en wat daaraan ten grondslag ligt. Je leert veel over jezelf en jouw partner, leert elkaar opnieuw te vertrouwen, te respecteren en te koesteren. Je wordt erbij begeleid met warmte en begrip voor ieders waarneming en gevoelens.

Wij samen - sterker dan ooit! 

Samen met mijn collega en levenspartner Robert Benninga hebben wij  'Couplepower' opgericht: Voor paren die een 'Power Couple' zijn, waren of willen worden. Die meer uit hun relatie willen halen en samen ervoor willen gaan, ook is het soms niet gemakkelijk. Wij bieden inspirierende keynotes, workshops en videoprogramma's aan voor paren die hun relatie willen laten groeien en bloeien. Download gratis het artikel: 'Tegenslagen in een relatie doen pijn - doe er iets aan' en lees hoe het 'Houd me vast' proces in de praktijk werkt werkt. Je ontvangt dan ook regelmatig gratis video's van ons die gaan over het optimaliseren van prive relaties (vaak gelden dezelfde principes voor professionele relaties!). Gun jezelf deze korte maar krachtige relatietips, food voor thought en relatiereminders. We delen graag onze expertise met je! Meld je hier aan!

Ingeborg Weser (*1953)

Ik ben Gezondheidszorgpsycholoog en werkzaam in mijn eigen praktijk in het Medisch Centrum Nijmegen-Oost in Nijmegen. Al 30 jaar is het bevorderen van contact en verbondenheid tussen mensen de rode draad in mijn therapeutisch werk. Dit geldt in het bijzonder voor de relatietherapieën die ik geef op basis van EFT. Ook partnerrelatiegesprekken via Skype behoren tot de mogelijkheden. Samen met mijn collega en levenspartner Robert Benninga maak ik videoprogramma's voor paren en deel mijn kennis over de in's en out's van partnerrelaties in workshops en lezingen. Ik ben een zeer ervaren en bevlogen facilitator van diverse workshops op basis van het 'Houd me vast' programma. Doe mee aan een gratis webinar (online bijeenkomst) of neem deel aan een eendaagse relatietraining. Meer informatie vind je hier.

Meer informatie: www.ippsy.nl of www.couplepower.nl

Neem contact op via info@ippsy.nl of bel me op: 024-3605452 of 06-22710048.

 

 

 

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Ingeborg jou aan als therapeut?

Maak kennis met Ingeborg en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Registraties
  • GZ Psycholoog (19051079025)
Lidmaatschappen
  • Overig NIP