Ingeborg Weser

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

 

Partnerrelatietherapie 

De relatie met jouw partner kan een bron van kracht en vreugde zijn. Een relatie in crisis echter kan aanvoelen als een hel, vol van pijn, angst en gemis. Meestal betreft dit beide partners ook lijkt de een er soms minder onder gebukt te gaan dan de ander. Als jij en jouw partner in destructieve interactiepatronen van ruzie of juist terugtrekkend gedrag verzeild zijn geraakt en er zelf niet meer uitkomen dan kan partnerrelatietherapie op basis van EFT helpen.

EFT is een zachte, maar uitermate krachtige methode, die ervan uit gaat dat wij allemaal verlangen naar een veilige en betrokken relatie met onze partner, de meest belangrijke persoon in ons leven. Kwetsuren, emotionele afstand en zich herhalende ruzies zonder toenadering brengen heftige gevoelens tot stand en zijn een voedingsbodem voor reactiepatronen van woede en wraak of juist kilte en terugtrekking die het probleem verergeren in plaats van oplossen. Samen met jullie verkent de therapeut deze ‘duivelse dialogen’ en wat daaraan ten grondslag ligt. Je leert veel over jezelf en jouw partner, leert elkaar opnieuw te vertrouwen, te respecteren en te koesteren. Je wordt erbij begeleid met warmte en begrip voor ieders waarneming en gevoelens.

Wij samen - sterker dan ooit! 

Samen met mijn collega en levenspartner Robert Benninga hebben wij  'Couplepower' opgericht: Voor paren die een 'Power Couple' zijn, waren of willen worden. Die meer uit hun relatie willen halen en samen ervoor willen gaan, ook is het soms niet gemakkelijk. Wij bieden inspirierende keynotes en workshops aan voor paren die hun relatie willen laten groeien en bloeien. Download gratis het artikel: 'Tegenslagen in een relatie doen pijn - doe er iets aan' en lees hoe het 'Houd me vast' proces in de praktijk werkt werkt. We delen graag onze expertise met je! Meld je hier aan!

Ingeborg Weser (*1953)

Ik ben psycholoog.  Al 40 + jaren is het bevorderen van contact en verbondenheid tussen mensen de rode draad in mijn therapeutisch werk. Dit geldt in het bijzonder voor de relatietherapieën die ik geef op basis van EFT. Ook partnerrelatiegesprekken via Zoom behoren tot de mogelijkheden. Samen met mijn collega en levenspartner Robert Benninga deel ik mijn kennis over de in's en out's van partnerrelaties in workshops en lezingen. 

Meer informatie: www.ippsy.nl of www.couplepower.nl

Neem contact op via info@ippsy.nl of bel me op: 06-22710048.

 

 

 

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Ik werk 40 + jaren als therapeut. Ik ben psycholoog en tot 31-12-22 heb ik als GZ psycholoog binnen de GGZ gewerkt. Ik heb verschillende expertises, die in verschillende fases van mijn professioneel leven aan de orde kwamen: lichaamsgerichte psychotherapie (hier ook trainer en supervisor), psychodynamische individuele en groepstherapie, psychologie van zwangerschap en geboorte (prenatale psychologie), werken met problemen in verband met menselijke relaties op het werk en thuis en uiteraard relatietherapie met focus op EFT. Samen met mijn partner geef ik ook relatiecursussen op basis van 'Houd me vast'.
Ik ben psycholoog, coach, trainer, auteur, spreker en vooral medemens met rijke ervaring, grondige theoretische en praktische kennis, diep menselijk begrip, warme belangstelling en een groot vermogen om lief te hebben.
Talen
Nederlands Engels Duits
Werkmomenten
Maandag tussen 14 en 16 uur
Dinsdag tussen 9 en 17 uur
Woensdag tussen 9 en 17 uur
Vrijdag tussen 14 en 16 uur
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
€ 180,- per 90 minuten plus 21 % BTW
Duur van de sessie
90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Ingeborg jou aan als therapeut?

Maak kennis met Ingeborg en kijk of het klikt!

Kennismaken