Susanne Donders

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

 Ik ben sinds een aantal jaren enthousiast aan het werk met de EFT methode  als gezins- en relatietherapeut. Daarvoor werkte ik lange tijd ook heel gedreven met stellen vanuit een meer gedragsmatige aanpak maar EFT raakt dieper  en maakt daarmee voor mij het verschil. Het lukt mij nu beter om veel directer en intiemer de eenzaamheid en afwijzing die een stel in de greep houdt te bespreken. En het over behoeften te hebben die eigenlijk iedereen heeft: nodig zijn en  geliefd en gewaardeerd te worden door die belangrijke ander met wie je samenleeft. Van daaruit de verbinding te helpen herstellen levert veel bevrediging op, niet alleen voor mijn clienten.

 Ik heb alle opleidingstrajecten in EFT doorlopen, ook de Houd me vast training.

Ik  werk tevens als individueel psychotherapeut en biedt familycoaching aan. Met collega Gerda Brouwer schreef ik voor jonge ouders het boek: "Een baby erbij en samen gelukkig blijven" en met Carlijne Vos  eerder: "Gescheiden, met je ex toch samen goede ouders".

Aan de rand van Amsterdam, in Badhoevedorp, werk ik met veel plezier in een eigen groepspraktijk, De BOSgroep. (www.debosgroep.nl / 020 – 35829230)  Samen met mijn collega’s vormen wij een goed team.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering en verdieping van de relatie. Partnerrelatietherapie wordt in principe helaas niet meer vergoed tenzij er tevens sprake is van een stemmingsstoornis of persoonlijkheidsproblematiek. Verwijzing van een huisarts is dan nodig.

Ik heb een contract met alle zorgverzekeraars waardoor de kosten in dat geval vergoed worden met uitzondering van uw eigen risico.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Susanne jou aan als therapeut?

Maak kennis met Susanne en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
  • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Registraties
  • GZ Psycholoog (29059026125)
  • Psychotherapeut (49059026116)
Lidmaatschappen