Susanne Donders

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

 Ik ben inmiddels vele jaren enthousiast aan het werk met de EFT methode  als gezins- en relatietherapeut. Daarvoor werkte ik lange tijd  met stellen vanuit een meer gedragsmatige aanpak, maar EFT raakt dieper  en maakt daarmee voor mij het verschil. Ik kom makkelijker in contact met  de gevoelens van eenzaamheid en afwijzing die stellen bij elkaar kunnen ervaren en kan sneller het patroon met ze herkennen dat hen in de greep houdt. Vandaar uit ontdekken we welke belangrijke  behoeften  bij hen verstoord zijn en gaat het over verlangens die eigenlijk iedereen heeft: je geliefd voelen, gewaardeerd worden, belangrijk en ok zijn zoals je bent voor die belangrijke ander met wie je samenleeft. Kunnen helpen om een liefdevolle verbinding te herstellen en versterken levert veel bevrediging op! 

 Ik heb alle opleidingstrajecten in EFT doorlopen, ook de Houd me vast training.

Ik  werk tevens als individueel psychotherapeut en biedt familycoaching aan. Met collega Gerda Brouwer schreef ik voor jonge ouders het boek: "Een baby erbij en samen gelukkig blijven" en met Carlijne Vos  eerder: "Gescheiden, met je ex toch samen goede ouders".

Aan de rand van Amsterdam, in Badhoevedorp, werk ik met veel plezier in een eigen groepspraktijk, De BOSgroep. (www.debosgroep.nl / 020 – 35829230)  Samen met mijn collega’s vormen wij een hecht team.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we telefonisch kennismaken om samen te bepalen of het past..We bespreken ook welke vorm van hulp wenselijk is, relatiegesprekken of  deelname aan de Houd me vast training. Altijd zal de hulp gericht zijn op verbetering  en verdieping van de relatie. Partnerrelatietherapie wordt in principe helaas niet meer vergoed. 

Ik heb een contract met alle zorgverzekeraars waardoor de kosten in geval van een individuele verwijzing en diagnose vergoed worden met uitzondering van je eigen risico.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (29059026125) Psychotherapeut (49059026116)
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
NVP (Lid)
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Susanne jou aan als therapeut?

Maak kennis met Susanne en kijk of het klikt!

Kennismaken