Bertil Johannes Jansma

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina! Je kunt bij mij terecht voor online relatietherapie, online gezinstherapie en online individuele therapie.

EFT relatietherapie helpt om samen na te denken over de toekomst en stil te staan bij de verbinding met elkaar. Ontdekken welke kwetsingen zorgen voor verwijdering of voor ruzies. Ontdekken welke wensen schuil gaan onder de patronen die er nu zijn. Daarbij oog voor persoonlijke vraagstukken. Door samen meer woorden te geven aan je persoonlijke verlangens en grenzen en aan zorgen over je relatie versterk je zowel je eigen autonomie als de verbondenheid met elkaar als partners. 

EFT-therapie leent zich uitstekend voor beeldbellen. Beeldbellen heeft als voordeel dat je wel de interactie van een persoonlijk gesprek hebt, zonder dat je daarvoor het huis uit moet. We gebruiken hiervoor een beveiligde online omgeving die je privacy optimaal waarborgt. 

Ik ben EFT therapeut en ben NVRG geregistreerd gezins en relatietherapeut. Op de website van WijZijn de praktijk vindt je meer informatie over mijn registraties en opleidingen.  De praktijk heeft naast de mogelijkheid voor online therapie de mogelijkheid voor therapie op de locatie in Leeuwarden en in Assen. Online therapie kan zowel overdag als in de avond. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina. 

Om kennis te maken met de EFT en met mij als therapeut kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is en dat jullie je op je plek voelen in onze praktijk, maken we vervolgafspraken. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Basis EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Ik ben systeemtherapeut -EFT, met ruime kennis en ervaring binnen de psychiatrie, in het bijzonder met experiëntiële therapie. Dit is een proces- en ervaringsgerichte vorm van psychotherapie waarin aandacht besteed wordt aan hoe je contact en verbinding maakt met jezelf en in relatie met anderen.

De NVRG-geregistreerde systeemtherapie opleiding is gevolgd aan het RINO te Utrecht en het Amsterdams Instituut Gezins- en Relatietherapie. Daarnaast heb ik diverse systeemtherapeutische opleidingen gevolgd; waaronder contextuele therapie, ervaringsgerichte psychosociale therapie, gestalttherapie en Emotionally Focused Therapy (EFT). Deze opleidingen zijn o.a. gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en het Kempler Instituut. Ik heb masterclasses en supervisie gevolgd bij Esther Perel en Terry Real.
NVRG (Lid) NVPA (Lid)
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Op maandag, woensdag en donderdag. De werktijden zijn tussen 14.30 uur en 21.00 uur.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
120 euro per uur voor relatie en gezinsgesprekken
100 euro per uur voor individuele gesprekken
Duur van de sessie
60 tot 90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Bertil Johannes jou aan als therapeut?

Maak kennis met Bertil Johannes en kijk of het klikt!

Kennismaken