Wietske Dijkstra

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina! Je kunt bij mij terecht voor relatietherapie, gezinstherapie en individuele therapie in Assen of in Leeuwarden.

Daarnaast kun je bij onze praktijk, WijZijn de praktijk, terecht voor onine therapie bij mijn collega's Bertil Jansma en Corinne Fledderus. EFT-therapie leent zich uitstekend voor beeldbellen. Beeldbellen heeft als voordeel dat je wel de interactie van een persoonlijk gesprek hebt, zonder dat je daarvoor het huis uit moet. We gebruiken hiervoor een beveiligde online omgeving die je privacy optimaal waarborgt. 

EFT relatietherapie helpt om samen na te denken over de toekomst en stil te staan bij de verbinding met elkaar. Ontdekken welke kwetsingen zorgen voor verwijdering of voor ruzies. Ontdekken welke wensen schuil gaan onder de patronen die er nu zijn. Daarbij oog voor persoonlijke vraagstukken. Door samen meer woorden te geven aan je persoonlijke verlangens en grenzen en aan zorgen over je relatie versterk je zowel je eigen autonomie als de verbondenheid met elkaar als partners. 

Ik ben EFT therapeut en ben NVRG geregistreerd gezins en relatietherapeut. Op de website van WijZijn de praktijk vindt je meer informatie over mijn registraties en opleidingen en over onze werkwijze. 

Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina. 

Om kennis te maken met de EFT en met mij als therapeut kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is en dat jullie je op je plek voelen in onze praktijk, maken we vervolgafspraken. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Ik ben systeemtherapeut - EFT. Ik heb de master Contextuele Hulpverlening gedaan, gecertificeerd als Emotionally Focused (EFT) registertherapeut en ik heb ruime kennis en ervaring in het werkveld van de psychiatrie. Bij Phoenix opleidingen in Utrecht ben ik opgeleid in transactionele analyse en systemisch werk.

De NVRG geregistreerde opleiding is gevolgd bij het Lorentzhuis in Haarlem. Daarnaast heb ik diverse systeemgeoriënteerde opleidingen gevolgd, zoals de masterclasses en supervisies gevolgd bij Esther Perel en Terry Real.
NVRG (Lid) NVPA (Lid)
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Op maandag, woensdag en donderdag, de werktijden zijn tussen 9.30 uur en 17.30 uur.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
120 euro per uur voor relatie en gezinsgesprekken
100 euro per uur voor individuele gesprekken
Duur van de sessie
60 tot 90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Wietske jou aan als therapeut?

Maak kennis met Wietske en kijk of het klikt!

Kennismaken