Myra Pieters-Engelkes

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Als je op zoek bent naar een therapeut om samen met je partner naartoe te gaan, dan wil je iemand met wie je een klik voelt. Nu is dat via een pagina met woorden en hooguit een foto best moeilijk. Toch ga ik proberen je een gevoel te geven met wie je te maken krijgt als je naar mij toe zou komen.
Om te beginnen ben ik een ervaren therapeut. En ook al ben ik als EFT therapeut nog een basistherapeut, de manier van werken past me als een handschoen. Ik houd ervan om zo zorgvuldig en precies te werken met mensen. Ik ben betrokken en vind het belangrijk dat mensen zich veilig bij me voelen. Je relatie kan zowel een bron van vreugde als een bron van frustratie en verdriet zijn. Ik lever er graag een bijdrage aan, dat het weer wordt waar je naar verlangt: een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je gewaardeerd wordt en veilig bent. Dan is er ook weer ruimte voor plezier en levendigheid.

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja Psychotherapeut (69051893716)
Status
Basis EFT Registertherapeut
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Myra jou aan als therapeut?

Maak kennis met Myra en kijk of het klikt!

Kennismaken