Servaas van Oosterhout

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT, de gevorden cursus en de "Houd me vast" cursus. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mochten jullie therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken, vooral om uit te zoeken of we samen een klik hebben, dit kost 37,50.

Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt verdere behandeling. De relatie of gezinstherapie therapiebestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie en communicatie, maar ook kunnen trauma's ziekten etc hierin worden meegenomen. . De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variƫren en zijn en zijn afhankelijk van je aanvullende verzekeringspakket.
Clienten en collega's omschrijven mij als respectvol, creatief in het zoeken naar andere benaderingen, humorvol en vooral als een echt betrokken mens.
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Basis EFT Registertherapeut
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid) NPaV (npav.nl) (Lid)
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Servaas jou aan als therapeut?

Maak kennis met Servaas en kijk of het klikt!

Kennismaken