Marleen Nissen

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn EFT relatietherapiepraktijk. Ik heb training gevolgd voor gevorderden in EFT. En geef ook de Houd me Vast training. Ik ben ook haptotherapeut. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

De kern van mijn begeleiding is voelen en verbinden met jezelf, en voelen en verbinden met de ander. Het EFT-model maakt het mogelijk met de diepere emotionele laag te werken waardoor de kern van problemen aangepakt wordt en je echt een verbeterde relatie tot jezelf en de ander krijgt, waardoor problemen in de relatie beter opgelost kunnen worden.

Je verbonden weten brengt een hogere kwaliteit van leven, het maakt je gezonder en je kunt beter omgaan met stressvolle situaties in het dagelijks leven.

De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket. Op mijn website www.marleennissen.nl is hierover meer informatie opgenomen.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen op telefoonnummer 0630725733, of via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
NFG en EFT Nederland
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
€94 bij sessies van 1,5 uur
Duur van de sessie
1, of 1,5 of 2 uur
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Marleen jou aan als therapeut?

Maak kennis met Marleen en kijk of het klikt!

Kennismaken