Kitty van den Berg

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!
Mijn naam is Kitty van den Berg en ben sinds 1994 werkzaam in de GGZ. Mijn oorsprong ligt bij de kinder- en jeugdpsychiatrie. Daarnaast werkte ik met individuele (jong) volwassenen en stellen.

Momenteel werk in een instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie met gezinnen en adolescenten (individueel en groepen) Daarnaast werk ik in eigen praktijk als partnerrelatietherapeut en als opleider voor systeemtherapeuten, psychologen en psychotherapeuten. 

Mijn hart ligt vooral bij de systeemtherapie, bij het werken met relaties en emoties. Samen met de stellen probeer ik de bestaande onprettige patronen te begrijpen en wegen te vinden deze te doorbreken en in positieve zin te veranderen. De EFT methodiek is me op het lijf geschreven vanwege het accent op hechtingsrelaties en de emotionele verbinding tussen mensen. Mijn werkwijze is procesgericht en transparant. Ik gebruik mijn klinische evaring en deskundigheid als psychotherapeut en combineer deze met een warme en integere professionele attitude. Veiligheid in het therapeutisch contact is daarin een belangrijke voorwaarde voor een goed lopend therapieproces. 

Mijn ervaring is dat het werken aan herstel van emotionele verbinding een mooie en waarachtige manier kan zijn om met elkaar te werken aan psychische en lichamelijke gezondheid. Emotiegerichte partnerrelatietherapie zal zijn effect hebben op de gezondheid van de relatie maar ook op het individuele welbevinden, zowel in psychische als in lichamelijke zin. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat.  

U kunt bij mij terecht voor partner-relatietherapie en gezinstherapie.

U kunt informatie over mijn opleiding, achtergrond, werkwijze en ervaring vinden op mijn website www.qp3.nl.  U kunt zich daar ook aanmelden en informatie vinden over mijn tarieven en eventuele vergoedingen.


Heeft u verder nog vragen of wilt u weten of ik u kan helpen? U kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Zie website
Duur van de sessie
90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
  • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Registraties
  • GZ Psycholoog (29050554925)
  • Psychotherapeut (49050554916)
  • Klinisch Psycholoog ()
Lidmaatschappen
  • NVRG (Supervisor/opleider)
  • VKJP (Supervisor/opleider)
  • Overig Leertherapeut VKJP Daarnaast lidmaatschap VEN, NIP en NVVP. Supervisor integratieve psychotherapie en systeemtherapie VKJP/NVP.