Kitty van den Berg

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!
Mijn naam is Kitty van den Berg, van origine orthopedagoog en vervolgens opgeleid tot psychotherapeut en systeemtherapeut. Sinds 1994 ben ik werkzaam in de GGZ. Mijn oorsprong ligt in de kinder- en jeugdpsychiatrie maar sinds 2007 werk ik ook met (jong) volwassnen en stellen. 

Ik werk in mijn eigen praktijk als partnerrelatietherapeut waarbij ik als grondslag de EFT methodiek gebruik. Ook werk ik daar als opleider (docent, supervisor en leertherapeut) voor systeemtherapeuten, klinisch psychologen en psychotherapeuten. Daarnaast werk ik in een systemische GGZ praktijk te Arnhem voor zowel kinderen en jongeren met hun gezinnen als voor jong-volwassenen.

Mijn hart ligt vooral bij het werken met relaties en emoties. Samen met de stellen probeer ik de bestaande onprettige patronen te begrijpen en wegen te vinden om deze te doorbreken en in positieve zin te veranderen. De EFT methodiek is me op het lijf geschreven vanwege het accent op hechtingsrelaties en de emotionele verbinding tussen mensen. Mijn werkwijze is procesgericht en transparant. Ik gebruik mijn klinische evaring en deskundigheid als psychotherapeut en combineer deze met een warme en integere professionele attitude. Veiligheid in het therapeutisch contact is daarin een belangrijke voorwaarde voor een goed lopend therapieproces. 

Mijn ervaring is dat het werken aan herstel van emotionele verbinding een mooie en waarachtige manier kan zijn om met elkaar te werken aan psychische en lichamelijke gezondheid. Emotiegerichte partnerrelatietherapie zal zijn effect hebben op de gezondheid van de relatie als partners maar ook een positieve invloed hebben op andere belangrijke relaties (bijv. met kinderen en/of ouders). En 'last but not least' kan EFT ook het individuele welbevinden verbeteren, zowel in psychische als in lichamelijke zin. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat.  

U kunt bij mij terecht voor partner-relatietherapie en gezinstherapie (volwassenen !8+).

U kunt informatie over mijn opleiding, achtergrond, werkwijze en ervaring vinden op mijn website www.qp3.nl.  U kunt zich daar ook aanmelden (via de beveiligde mail/ blauwe zivver contact button) en informatie vinden over mijn tarieven en eventuele vergoedingen.


Heeft u verder nog vragen of wilt u weten of ik u kan helpen? U kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja Psychotherapeut (49050554916) Klinisch Psycholoog (29050554925)
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Zie ook mijn Linked in profiel en website www.qp3.nl
Orthopedagogiek
Psychotherapie
Systeemtherapie
EFT/EFFT
NVRG
EMDR
Schematherapie
NVRG (Supervisor/opleider) VKJP (Supervisor/opleider) VEN, NVP, (leer)supervisor, leertherapeut, docent
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
maandagavond, woensdag en vrijdagochtend
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
Zie website
Duur van de sessie
90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk