Nadine Voûte- Engelberts

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Na 6 jaar in Brussel partnerrelatietherapeut te zijn geweest voor Vlaamse, Nederlandse, Engelstalige en Franstalige stellen,heb ik mijn praktijk voortgezet in Amsterdam Centrum. 

Partnerrelatietherapie

Ik ben partnerrelatietherapeut  en ik zal uiteenzetten wat dat betekent. Ik geef therapie aan stellen die vast lopen in interactiepatronen die tot conflicten en emotionele verwijdering leiden. Ik bespreek met u en uw partner waar u precies tegen aan loopt in zo een interactiepatroon en ook wat u bindt en wat u wilt veranderen.  Dit gebeurt in een kennismakingsgesprek. Ook kijken wij dan of het ‘klikt’. In onderling overleg bepalen wij vervolgens het focus van de behandeling, de frequentie van de zittingen en de verwachte duur van de behandeling.
Indien mogelijk werk ik met ‘Emotionally Focused Couple Therapy’(EFT). Zoals u heeft kunnen lezen op deze website is deze therapie gericht op herstel van verbondenheid en vertrouwen in uw relatie. De emoties in het hier en nu tijdens het gesprek neem ik als ingang tot verandering. U leert de patronen waarin u vast loopt herkennen en onderbreken. Vervolgens zal ik met u onderzoeken wat uw dieper liggende behoeften en verlangens zijn en u helpen om deze uit te spreken naar uw partner

Vooropleiding

Na mijn studie psychologie, ben ik gepromoveerd aan de Vrije Universiteit op het gebied van de neuropsychologie (het functioneren van de hersenen en de invloed daarvan op het gedrag van de mens). Omdat het slechts vaststellen van problematiek zonder de mensen verder te kunnen begeleiden in het omgaan hiermee mij geen voldoening gaf, ben ik mij steeds meer gaan interesseren in het geven van therapie. Zo kwam ik bij EFT terecht waarbij het uitwisselen van de ervaring tijdens het gesprek zelf centraal staat. De verandering hierdoor blijkt krachtig en universeel te zijn bij alle multiculturele stellen die ik reeds zag en motiveert mij om deze interactie te blijven begeleiden!

Contact

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (09064649125)
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Nadine jou aan als therapeut?

Maak kennis met Nadine en kijk of het klikt!

Kennismaken