Lot Schroeder

Relatietherapie

Over mij

Erkennen dat je relatie niet lekker loopt is een moeilijke stap, en er wat aan doen kan heel wat moed vragen. Je overweegt om samen een EFT-traject te beginnen, misschien ben je nog in twijfel of je het ziet zitten. Wat ik aantrekkelijk vind aan EFT is dat het stellen helpt om weer rust en vertrouwen in de relatie te krijgen. Als partners meer open durven zijn over hun angsten en behoeften, ontstaan vaak emotionele momenten. Door toelaten en delen van (dieperliggende) emoties voelen zij opnieuw verbinding met elkaar, iets wat soms lang geleden was.

Ik zie mijn rol als die van coach en begeleider van het proces. Het is mijn taak om de voorwaarden te scheppen waarin partners durven te onderzoeken wat hen drijft en wat de ander in hen oproept. Ik doe dat door mijn clienten met betrokkenheid en nieuwsgierigheid te benaderen. Bij mij is er veel ruimte voor het verdriet en de angst die relatieproblemen met zich mee kunnen brengen, maar ook voor luchtigheid en humor.

Ik geef als GZ psycholoog ook individuele psychotherapie aan mensen met uiteenlopende psychische klachten als angst, stemming en trauma. Mijn praktijkruimte bevindt zich in Amsterdam-oost (Watergraafsmeer) en heeft een prettige, huiselijke sfeer. Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een vrijblijvend online kennismakingsgesprek afspreken. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (09904411225)
Status
Basis EFT Registertherapeut
Ervaring
Minder dan 3 jaar
Opleidingen & trainingen
GZ psycholoog
EFT Basistraining (Register)
NVGzP
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (ochtend)
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
160 euro
Duur van de sessie
75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Lot jou aan als therapeut?

Maak kennis met Lot en kijk of het klikt!

Kennismaken