Dorien van der Meer

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

‘Ben je er voor mij als ik je nodig heb?’ vraag je jezelf steeds vaker af. Je mist aandacht, geborgenheid, voelt je niet geaccepteerd of je bent bang de ander te verliezen.

Wanneer je het gevoel hebt dat je partner niet meer emotioneel beschikbaar is, raak je in paniek, word je boos, ga je in de aanval of trek je jezelf juist terug. Soms kom je als stel onbedoeld in patronen terecht waardoor je verder van elkaar verwijderd raakt dan ooit, terwijl je juist zo verlangt naar verbinding.

Binnen EFT relatietherapie zijn emoties het uitgangspunt om elkaar beter te leren begrijpen. Wat gebeurt er tussen jullie? Wat voel je bij wat er gezegd wordt? En hoe kan het weer veilig worden?

Bij mij op de praktijk werken we in een veilige omgeving aan meer begrip voor elkaar en aan het herstel van de verbinding. Als uit het kennismakings gesprek blijkt dat er een klik is en EFT-therapie passend is voor jullie, volgt de behandeling.

Als je vragen hebt of wilt weten of ik jullie kan helpen, voel je welkom om vrijblijvend contact opnemen via de 'contactbutton' op deze pagina.

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
3 - 10 jaar
Talen
Nederlands Engels
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
E 125
Duur van de sessie
Vijf kwartier
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation

Spreekt Dorien jou aan als therapeut?

Maak kennis met Dorien en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig NFG RBCZ