Emanuela Deyanova

Relatietherapie

Over mij

We halen overal diploma's voor, behalve voor hoe we elkaar liefhebben, gezinnen stichten en hoe we tegelijk ouders en geliefden kunnen zijn.

Een relatiecrisis is de grootst mogelijke kans op een doorbraak, niet per se een breuk. Veel stellen hebben echter nooit geleerd hoe de dynamiek in een relatie werkt. Dit zorgt helaas voor onnodig veel scheidingen en verdriet. Daarom schreef ik er een boek over (Oneindige Liefde) en zie ik het als mijn missie om koppels te begeleiden bij hun dappere zoektocht naar hun (hernieuwde) verbinding. 

Hoewel iedereen anders is bestaat er wel degelijk een basisrecept voor een geweldige relatie. Met de juiste tools en technieken wordt een conflict tussen twee partners in plaats van het begin van het einde, het startpunt van een veel sterkere band. Zelfs als initieel slechts één van beide bereid is om het werk te doen. 

De basis voor mijn behandelingen zijn: Integratieve Psychotherapie,  Imago-therapie en EFT (Emotionally Focused Therapy) van Sue Johnson. Daarnaast leen ik ook veel van het gedachtegoed van Bert Hellinger over systeemtherapie. 

Met diverse gesprekstechnieken en intieme oefeningen leer ik jullie de brug oversteken naar elkaars belevingswereld. Je leert hoe je lastige dingen en persoonlijke wensen bespreekbaar maakt, zonder je partner hierbij iets te verwijten. Zo creëer je meer wederzijds begrip en transformeer je je relatie tot een veilige haven waarin beide partners zich (weer) gezien, gehoord en begrepen voelen.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Imago Nederlang
Talen
Nederlands Engels Spaans
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer

Spreekt Emanuela jou aan als therapeut?

Maak kennis met Emanuela en kijk of het klikt!

Kennismaken