Bregje Taalman

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT, te weten de basistraining. Daarnaast ben ik psycholoog NIP. Mijn praktijk bevindt zich in Amersfoort, in het Yellowstones gebouw. Hier is mijn praktijk voor positieve psychologie gevestigd, waar ik naast individuele behandelingen ook relatietherapie bied.

Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

In de basis is een klik met elkaar en een gevoel van veiligheid en vertrouwen heel belangrijk voor een geslaagde therapie. Hier zal ik dan ook aandacht voor hebben en expliciet met jullie bespreken en checken. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Bregje jou aan als therapeut?

Maak kennis met Bregje en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig NIP, 28585 VIV, 1907942