Ruben Swagerman

Relatietherapie

Over mij

Sinds 2008 ben ik als psycholoog werkzaam binnen de ambulante GGZ, waar ik ruime ervaring heb opgedaan in het behandelen van uiteenlopende psychische klachten. Naast het individueel behandelen van cliënten, heb ik veel affiniteit met het begeleiden van groepen en het geven van relatietherapie.

 

Aanvullend op de opleiding tot GZ-psycholoog heb ik diverse opleidingen gevolgd om mijzelf te blijven ontwikkelen, waaronder cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR, EFT-relatietherapie en MBCT (mindfulness). Het is fijn om diverse mogelijkheden te hebben, zodat de therapie goed aan kan sluiten bij de klachten en persoonlijke voorkeuren van cliënten. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een open- en empatisch confronterende houding, waarin afstemmen en het bieden van maatwerk mijn kracht is. Wanneer ik met echtparen of stellen werk, doe ik dit vanuit het gedachtengoed van de Emotionally Focussed Therapy. 

 

Mijn visie op behandelen is een ontwikkelingsvisie: Ieder mens kan onder bepaalde omstandigheden te maken krijgen met psychische klachten, maar ieder mens heeft ook de natuurlijke neiging om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Het samen ontdekken van de obstakels die de ontwikkeling belemmeren en deze te overwinnen, is het doel van therapie. Daarbij hecht ik veel waarde aan het contact tussen therapeut en cliënt, maar ook hoe de client zich met belangrijke anderen in zijn leven verbind.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (19917702625)
Status
Basis EFT Registertherapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EMDR
Schemagerichte therapie
MBCT mindfulness
EFT register
cognitieve gedragstherapie
NVGP (Geen lid) LVVP VEN
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
ma t/m do
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
– Relatietherapie intake € 200,- 1,5 uur.
– Relatietherapie € 160,- 75 minuten.
Duur van de sessie
75 min
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Ruben jou aan als therapeut?

Maak kennis met Ruben en kijk of het klikt!

Kennismaken