Mira Fronczek

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Als systeemtherapeut (relatie- en gezinstherapeut) werk ik op een prachtige locatie (in een oud klooster in een groene omgeving) in Amersfoort. Ik heb de EFT basis- en verdiepingstraining afgerond. 
Vanuit mijn functie als orthopedagoog /gedragswetenschapper ben ik me gaan specialiseren in relaties (o.a. partnerrelaties, gezinsrelaties en ouderschapsrelaties). Al enkele jaren werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk met zowel koppels als individuen. Daarnaast ben ik als systeemtherapeut werkzaam bij een organisatie voor specialistische jeugdhulp waar ik vooral ouders en gezinnen zie.

EFT is in 2017 op mijn pad gekomen en heeft me direct geraakt. EFT gaat over verbinding, over liefde, over 'mag ik mezelf zijn bij jou en dus ook kwetsbaar zijn?'. Na een uitgebreide kennismakingsfase (wie zijn jullie als individu, als stel met ook fijne momenten en herinneringen), help ik jullie eerst om je eigen gedrag en onderliggende emoties beter te begrijpen en te delen met je partner. Ik help jullie om woorden te geven aan wat je allemaal voelt. Door jezelf en elkaar beter te leren begrijpen en beter te begrijpen wat er toch steeds tussen jullie gebeurt, komt er meer rust in jullie relatie. 

Daarna komt er ruimte voor verdieping en help ik jullie om elkaar ook op moeilijke momenten toe te laten. Hierdoor komt er (nog) meer verbinding en veiligheid tussen jullie. 

EFT kan ook spannend zijn en het is vaak een stap om hulp te zoeken. Het is belangrijk dat je je veilig en prettig voelt bij een therapeut. Een kennismakingsgesprek is om die reden dan ook vrijblijvend en kosteloos.

Meer infomatie is te vinden op mijn website, neem gerust een kijkje en neem contact op wanneer er vragen zijn.

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Basis EFT Registertherapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT basis & Verdieping
Sociale Wetenschappen (orthopedagogiek)
Systeemtherapie
NVRG (Lid i.o.) NVO 17470 SKJ 120003062
Talen
Nederlands
Werkmomenten
In overleg, avonden evt een optie
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Zoals vermeld op de site
Duur van de sessie
1,5 uur
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Mira jou aan als therapeut?

Maak kennis met Mira en kijk of het klikt!

Kennismaken