Maartje Brok

Relatietherapie

Over mij

Verbinden en een andere manier van communiceren zijn twee belangrijke pijlers in mijn therapie. Via de weg van introspectie, onderzoek je wat persoonlijk raakt en triggert in het contact. Door middel van gesprekken en oefeningen kan er inzicht ontstaan waardoor je vanuit een nieuw perspectief naar jezelf en situaties leert kijken. Er ontstaat ruimte om te leren en je verder te kunnen ontwikkelen. Er komt meer verbinding en dus verzachting en rust. IK in contact werkt relatie / systeemgericht. De behandeling is gericht op relatieverbetering of soms ook op "goed" uit elkaar gaan. Ik heb training gevolgd in EFT en SCHIP. 

De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen door een mail te sturen naar maartje@ikincontact.nu of een app te sturen naar 06 – 39190913

Referenties: 

Guido (1967): Maartje gelooft in wat ze doet. Achter het spontane, energieke en goedlachse voorkomen gaat een professional schuil. Ze ziet je voor wie je bent en beter nog: ze weet waarmee en hoe ze je kan helpen. Een en ander komt tot uiting in haar niet aflatende positieve houding en aansporing. Ze heeft compassie, maar laat zich niet meeslepen. Ze is neutraal, ondersteunend en geduldig, maar treedt op als het nodig is. Ze weet waar je staat en wat je doormaakt en dat ze je kan helpen. Ze blijft onvermoeid met energie en daad je bijstaan in je zoektocht. Een echte therapeut voor jong en oud en een mooi mens om te ontmoeten en te leren kennen.

Helene: “Je brengt pittige, hele moeilijke situaties op een luchtige wijze inzichtelijk en overzichtelijk. Je observaties zijn goed en je interventies zijn vriendelijk en heel duidelijk. Hierin gebruik je de hele ruimte. Of je nu op de stoel zit of op de grond, dat maakt jou niets uit. Je sluit aan en dat voelde aan als veilig waardoor ik me heb durven uit te spreken. En dat allemaal doe je met warmte, waarna er met een big smile afgesloten kan worden.”

Tamara (1975): Maartje kan vanuit haar kennis en kunde concreet benoemen en bekrachtigen wat er gebeurt. Dit doet ze door op een fijne manier de pauzeknop in te drukken en het onderwerp te ‘duiden’. Hierdoor kon ik goed mijn gedachten en gevoelens plaatsen in mijn helingsproces. Daarnaast geeft ze helpende en steunende complimenten wat mijn groei stimuleerde. Heel prettig!

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Opleidingen: Verpleging, Pedagogiek, MDFT (Multi Dimensionele Familie Therapie), TENC (Systeemopleiding)
Trainingen: Kinderen uit de Knel, Samenwerken aan Veiligheid, SCHIP, Taal Erbij, Yucel, Systeemgericht werken, Psychomotorische gezinstherapie, Bokstraining
SKJ NFG RBCZ SCHIP
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag, dinsdag en vrijdag
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
120 a 140 euro per uur (exclusief BTW)
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Maartje jou aan als therapeut?

Maak kennis met Maartje en kijk of het klikt!

Kennismaken