Astrid Lenting-Schouten

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Mijn naam is Astrid Lenting-Schouten, ik werk als psycholoog bij meerdere huisartsenpraktijken en ben  mindfulnesstrainer en EFT therapeut. Daarnaast ben ik eigenaar van OntMoet Psychologie & Mindfulness, een praktijk waar ik mensen begeleid bij individuele en relatietherapie en o.a. mindfulnesstrainingen aanbied.

Na verloop van tijd kan er iets veranderen in je partnerrelatie. Er is meer ruzie is of het is minder vanzelfsprekendheid. Jullie zijn van elkaar verwijderd geraakt. Het lijkt of de verbinding is verbroken. Dat is verdrietig en doet pijn. Maar...dit hoeft niet te betekenen dat jullie uit elkaar gaan.

Samen werken we aan het inzichtelijk maken van bepaalde (interactie)patronen. Dat betekent dat er ruimte komt voor persoonlijke groei, maar ook meer aandacht voor elkaar waardor je meer levensvreugde zult ervaren. Stapje voor stapje ontstaat er een accepterende houding ten opzichte van jezelf en je partner en een gevoel van controle.

Emotionally Focused Therapy is de best onderzochte relatietherapie en bewezen effectief. Door te verwoorden waar jullie behoeften liggen kan de ander iets voor je betekenen. Ik help jullie om het fundament van de relatie te verstevigen zodat je elkaar emotioneel meer durft toe te laten. In de therapiesessies oefen je om naar elkaar uit te spreken wat je voelt en nodig hebt.

Blijf niet rondlopen met je problemen, maar pak de regie over je leven of over jullie relatie weer terug. Werken aan je potentieel: de beste versie van jezelf en meer vertrouwen in je relatie.

Fijn om jullie te ontmoeten!

Na het eerste gesprek besluiten we samen of EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie.

Zijn er vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen.

Website: www.ontmoetpsycholoog.nl

Email: info@ontmoetpsycholoog.nl

Telefoon: 06-11204278

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
W.O. Klinische Psychologie, Mindfulness cat.1, EFT aanvullend getraind, SCHIP-aanpak licentiehouder, ACT trainer, diverse cursussen expertise centrum Rouw en Verlies etc.
Talen
Nederlands
Werkmomenten
maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond.
dinsdag, donderdagmiddag, zaterdagochtend.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
125 euro voor een gesprek van 75-90 minuten. Geen toeslag voor avond of weekendafspraken.
Duur van de sessie
75-90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Astrid jou aan als therapeut?

Maak kennis met Astrid en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig NIP VMBN