Karin Peters

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hi! 

Ik ben Karin Peters, 41 jaar, getrouwd en 3 kids. Opgeleid als jurist in o.a. familierecht en het notariaat. Ik heb na mijn opleiding jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt en raakte daar geboeid door verandermanagement en (persoonlijk) leiderschap. De afgelopen jaren heb ik, kort samengevat, een reis gemaakt van mijn hoofd naar mijn hart. Van ‘alles willen (be)grijpen’ naar meer aandacht voor wat misschien niet helemaal grijpbaar, maar wel bepalend is voor je dagelijks functioneren.

EFT pakte mij vanaf mijn eerste kennismaking: "Dit gaat over de kern!" Dat vind ik ook het mooie aan EFT. Het is een heel praktisch en nuchter model dat aanstuurt op sterkere verbondheid. Zodat je relatie krachtiger kan worden en nieuwe perspectieven kan bieden.

Mijn kracht zit in het afstemmen op degene(n) tegenover mij. Doorvragen, verdiepen, vertragen en verbinden. Mijn nuchterheid en openheid werken ontwapenend. Hoewel EFT over emoties gaat zijn de EFT-aanpak en ikzelf verre van zweverig. Met beide benen op de grond tot verdieping komen. Daar houd ik van en begeleid ik anderen graag bij. Het enige wat jullie nodig hebben: goede moed (of een sprankje hoop) en het lef om je binnenwereld en die je van partner nieuwsgierig te onderzoeken. 

Wees welkom om vrijblijvend contact op te nemen. Ik moedig je aan om de stap tot verdieping of herstel te zetten!.

 

Hartelijke groet,

Karin

info@vivarti.nl

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Basis leergang EFT
WO rechten, notariaat (UU)
Basismodule positieve gezondheid (IPH)
Management traineeship
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag, vrijdag. Overige dagen of evt. 's avonds op aanvraag.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
De eerste 4 sessies heb ik een aangepast tarief van 85 euro per sessie van 75 min. Zodat jullie laagdrempeliger kunnen uitproberen en ervaren of relatiecounseling jullie helpt. Vanaf de 5e sessie hanteer ik het reguliere tarief van 115 euro.
Zie website voor nadere informatie.
Duur van de sessie
75 min.
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Karin jou aan als therapeut?

Maak kennis met Karin en kijk of het klikt!

Kennismaken