Pieter Dingemanse

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Ik ben meer dan 12 jaar geinspireerd door het EFT-model, het zit langzamerhand 'tot in mijn vezels'. Wat ik er zo krachtig aan vind is dat het model 'zo menselijk' is. In mijn werk probeer ik ook vanuit het contact mensen te benaderen, omdat we allemaal mensen zijn voor wie 'contact en waardering' van belang zijn. Ik ben systeemtherapeut en heb uitgebreide training en supervisie gevolgd in EFT. Tevens ben ik actief in het bestuur van de EFT-stichting. Naast mijn werk als relatietherapeut (supervisor) ben ik ook individueel Cognitief gedragstherapeut (supervisor) en bestuurslid van EFT-Nederland.

Behandeling bij mij is alleen mogelijk via een aanmelding bij Altrecht (www.altrecht.nl; 030-3103000); op verwijzing van de huisarts. Naast relatieproblematiek moeten er tevens angst-; stemmings- of persoonlijkheidsklachten aanwezig zijn om bij Altrecht in behandeling te komen. Voor verdere vragen kun je mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Therapie start altijd met een kennismakings- of intakegesprek waarin we bekijken of ik iets kan betekenen. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is binnen onze organisatie, dan kan behandeling volgen. De kosten vallen onder de reguliere kosten voor GGZ-behandeling en worden (grotendeels) vergoed door de verzekeraar.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Pieter Dingemanse

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (89062675625) Psychotherapeut (19062675616) Klinisch Psycholoog (89062675625)
Status
Supervisor (EFT Registertherapeut)
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Ik ben behandelaar en supervisor in EFT, systeemtherapie (NVRG) en gedragstherapie (VGCt). Daarnaast ben ik opleider van psychologen (P-opleider). NVRG (Supervisor/opleider) VGCt (Supervisor/opleider) NVP (Supervisor/opleider)
Talen
Nederlands
Werkmomenten
woe en vrijdagochtend.
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
via verzekering vergoed
Duur van de sessie
60 - 75 min.
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Pieter jou aan als therapeut?

Maak kennis met Pieter en kijk of het klikt!

Kennismaken