Op 20 maart worden er twee films vertoond:

BO & MIRJAM

Wat als de relatie zo verzuurt raakt dat contact geen optie meer lijkt? Na hun echtscheiding hadden Bo en Mirjam vier jaar geen contact meer en verloor Bo ook het contact met zijn dochter. In de eerste film van deze avond vertellen Bo en Mirjam hoe zij worstelden met hoe hun trauma’s en een manische depressie doorwerkten in hun relatie. Dit verhaal vertelt hoe liefde zijn weg vindt, ook na echtscheiding, en is pure voeding voor de ziel.

LOTTE & SAM

Hoe begint een relatie als één van de partners al drie jonge kinderen heeft? In de tweede film vertellen Sam en Lotte over hoe, parallel aan hun verliefdheid, al grote vraagstukken speelden. Een verhaal over de lange arm van bindingsangst en het krachtenveld van een samengesteld gezin.

De stellen die in beeld komen, brengen hoop, inspiratie en tools om voorbij schaamte, schuld en onze collectieve angst voor afwijzing en verlies te gaan. De pure, kwetsbare en rauwe beelden van deze stellen zijn verbindend en aanstekelijk. Daarnaast is er tijdens de avond ruimte om te bespreken wat jou raakt en inspireert.

 

Wat, waar en wanneer?

Woensdag 20 maart in Amsterdam

Zie voor meer informatie: https://relatiexpeditie.nl/

 

Deel artikel

Gerelateerd nieuws