Margreet Balkenende-Rozema

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Welkom op mijn persoonlijke pagina!

Graag maak ik kennis met jou en mogelijk met je partner.

Mensen die mij goed kennen zowel prive als vanuit mijn praktijk ervaren mij als een hartelijke en warme vrouw die tegelijk ook direct kan zijn. Open, transparant en zonder oordeel zijn woorden die bij mij passen Ik houd van verbinden!

Ik geloof in de kracht van duurzame relaties omdat ik geloof dat daar een diepe bron ligt van waaruit met energie geleefd en gewerkt kan worden. Leonard Cohen verwoord iets waardevols in 1 van zijn songtekst die mij enorm aanspreekt:"There is a crack in everything thats where the light gets in " Allemaal gaan we door processen heen in ons leven die ons kwetsbaar maken en waardoor we uit balans kunnen raken. mijn ervaring en expertise zet ik graag in om met jou te kijken hoe je stappen kunt zetten in groei!

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Een hartelijke groet,

Margreet 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Mijn werkervaring begon na mijn opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige op een opname /resocialisatie afdeling in een psychiatrische instelling( 7 jaar). Vervolgens heb ik opleidingen gevolgd als hulpverlener , pastoraat, coaching en EFT ( basis )therapeut.St!R geregistreerd coach Certificaat basistraining EFT (ICEEFT)
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Mijn werktijden zijn flexibel zowel overdag als 'avonds in overleg .
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
79 euro excl. BTW
Duur van de sessie
1,5 uur

Spreekt Margreet jou aan als therapeut?

Maak kennis met Margreet en kijk of het klikt!

Kennismaken