Christine Bakker

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hallo,

Zijn jullie je aan het orienteren op manieren om je relatie sterker te maken? Wil je weten wat ik daarin voor jullie kan betekenen? Heb je vragen?  
Voor uitgebreidere informatie over mij als therapeut en mijn werkwijze, verwijs ik je graag naar mijn website www.voorrelaties.nl

In het kort: 
Ik ben Christine Bakker, GZ-psycholoog en relatiethepeut. Vanuit mijn praktijk VOOR relaties help ik (echt)paren bij het behouden en verhogen van de kwaliteit van hun relatie. Er is echt ontzettend veel mogelijk op gebied van relatieverbetering en relatieherstel!
VOOR relaties biedt relatiegesprekken - waaronder relatietherapie middels EFT -, relatietrainingen en elke twee weken een gratis spreekuur.

Mocht je contact willen of een kennismakingsgesprek overwegen; je kunt me bereiken via de rode 'contactbutton' op deze pagina, e-mail, telefoon of het contactformulier op mijn website. Van harte welkom!

 

Houd me vast

Willen jullie je relatie onderhouden, verdiepen of de onderlinge band versterken? Volg samen de 'Houd me vast'-training! 
'Houd me vast' is een groepsgewijze relatieverbetercursus gebaseerd op EFT en het gelijknamige boek van Sue Johnson. De effectiviteit van de training is veelbelovend, met een sterke verbetering van tevredenheid over de relatie, hechtingsband, dagelijks gedrag in de relatie en psychische klachten.

Houd me vast bijeenkomsten
Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en bestaat uit acht bijeenkomsten en huiswerkopdrachten.

Onderwerpen zijn:

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal en oefeningen. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op als je vragen hebt over het 'Houd me vast'-programma of als jullie je willen aanmelden. 

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Christine jou aan als therapeut?

Maak kennis met Christine en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
Registraties
  • GZ Psycholoog (29918855125)
Lidmaatschappen