Annemarijke Ypma- de Vries

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Hier vind je wat informatie over mijn achtergrond en mijzelf. Ik heb training gevolg in EFT en geef trainingen in Houd me Vast. Ik gebruik ook andere technieken van o.a. de IBCT (integrative Behavioural Cognitive Therapy).

Mijn eerste insteek is om de relatie te verbeteren, maar ook ontvlechten van een relatie betekent soms een betere relatie. Begeleiding van stellen tijdensd de mediation en daarna het oppakken van de relatie als ouders heeft ook bij mij een plek. En zelfs het herstel van breuklijnen, gesprekken tussen familieleden, ouder-kind of broer-zus, is ook met EFT te begeleiden of behandelen. Ik heb nu een praktijk met veel 50ers in slecht vaarwater, een roerige leeftijd! 

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. De kosten en vergoedingen voor sessies en variëren, zie hiervoor mijn website www.ypmadevries.nl

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee GZ Psycholoog (89059892725)
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT- basis
EFT Houd me Vast
NIP VEN NtVP
Talen
Nederlands
Werkmomenten
ma-do
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
110
Duur van de sessie
60
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Annemarijke jou aan als therapeut?

Maak kennis met Annemarijke en kijk of het klikt!

Kennismaken