Ciska den Boer

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

“We zijn nooit zó kwetsbaar als wanneer we liefhebben”

Je hebt vast wel eens ervaren dat als de liefde stroomt, we ons sterker voelen. Alsof de wereld aan je voeten ligt. Maar als het minder soepel gaat in je relatie, kan dat je klein en kwetsbaar laten voelen. In elke relatie gaat het tijdelijk wel eens wat minder maar als jullie steeds in hetzelfde kringetje terecht komen, kan dat jullie in de weg gaan zitten. Je kunt minder voor je partner gaan voelen of minder contact ervaren. Emoties kunnen het contact teveel gaan kleuren, botsingen nemen toe of je gaat de ander juist uit de weg. Intimiteit en seksualiteit kunnen onder druk komen te staan.

Als je er samen niet meer uitkomt, kan het een waardevolle stap zijn om in relatietherapie te gaan. Ik help jullie graag om zelf weer grip te krijgen op de relatie. Ik doe dat door te luisteren zonder oordeel, met oneindige nieuwsgierigheid, compassie en humor. We onderzoeken samen hoe patronen voortkomen uit ervaringen in de huidige relatie of al eerder in je leven zijn ontstaan om ze vervolgens duurzaam te doorbreken. Zo kan er weer ruimte komen voor wederzijdse openheid, toenadering en vertrouwen in een veilige band waarin je je beiden gezien, gesteund en gewaardeerd weet.

Mijn grootste passie is werken met stellen omdat ik geloof dat een veilige verbinding in een partnerrelatie zich gedraagt als een olievlek; het verspreid zich. Op deze manier geven we de liefde door aan de volgende generatie van onze kinderen en diens kinderen, maar ook aan vrienden en collega’s op het werk. 

Achtergrond van Ciska

Ciska heeft de afgelopen jaren bij verschillende grote instellingen voor specialistische GGZ gewerkt en specifieke expertise ontwikkeld op gebied van hechting en (complex) trauma. Als NVRG Systeemtherapeut is zij daarnaast gespecialiseerd in Emotionally Focussed Therapy en mentaliseren bevorderende therapie. Naast haar eigen praktijk werkt Ciska parttime als systeemtherapeut bij Mentaal Beter in Vlaardingen en als freelancer bij Mentalmints in Zoetermeer. Meer weten over Ciska? Lees dan hier verder of neem gerust een kijkje op haar cv.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
systeemtherapeut NVRG
EFT (register) basis
EFT bij hoog escalerende koppels
EFT (register) verdieping maart/april 2024
MBT-A en MBT-F (mentaliseren bevorderende therapie)
NVRG (Lid) arts, BIG 89045004301 LVPW lidnummer 1210 RBCZ licentienummer 220779R
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
maandag, dinsdag, donderdagmiddag/avond
therapie aan huis in overleg mogelijk
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
kennismaking 30 minuten gratis (op locatie, online of telefonisch)
relatietherapie sessie van 75 minuten €145,-.

Als je een aanvullende verzekering hebt, kun je een gedeeltelijke vergoeding krijgen bij je zorgverzekeraar, zie https://lvpw.nl/partner/vergoeding-zorgverzekeraar/
Duur van de sessie
75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Ciska jou aan als therapeut?

Maak kennis met Ciska en kijk of het klikt!

Kennismaken