Gerda de Weerdt-Hazenberg

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hallo mooi mens! Je bent op de goede weg en je bent erg welkom in mijn praktijk in Weesp, op de Pampuslaan (woe-do-vr) of in Amsterdam op de Herengracht (ma-di), in de praktijk van EFT Amsterdam. Ik begeleid stellen in elke levensfase. Ik heb bijzondere affiniteit voor stellen met jonge kinderen omdat ik die tropenjaren nog niet vergeten ben als moeder van vier. 

Ik combineer mijn werk als relatietherapeut met werk in grote organisaties op het gebied van Leiderschapsontwikkeling en ook stellen met een zakelijke achtergrond voelen zich daarom snel bij mij op hun gemak. 
Mocht je meer willen weten over mij en mijn werkwijze, kijk dan vooral op mijn site www.gerdadeweerdt.nl

Mocht je daarna nog vragen hebben of een afspraak willen maken, dan ben ik het beste per whatsapp bereikbaar. Stuur gerust een berichtje naar +31 6 28553787

Meestal is het mogelijk om binnen twee weken een eerste gesprek te plannen. Ik heb een dagdeel per week beschikbaar voor stellen die zich geen relatietherapie kunnen veroorloven. Mocht je daarvoor in aanmerking willen komen, stuur mij dan een bericht dan laat ik weten hoe lang de wachtlijst hiervoor is.

Hartelijke groet, Gerda de Weerdt

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
Gottman Method Couples Therapy Level I en II
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Gerda jou aan als therapeut?

Maak kennis met Gerda en kijk of het klikt!

Kennismaken