Bram Taktor

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mij. 

Mijn naam is Bram Taktor. Sinds 2016 werk ik voor de coöperatie Psychologen Centrum Wageningen (PCW). Naast individuele behandelingen ben ik vanaf 2007 ook steeds meer partnerrelatietherapieën gaan geven. Dit heeft me zo gegrepen dat ik me op dit gebied verder wilde gaan specialiseren. Ik ben van mening dat het geven van relatietherapieën een vak op zich is en ik ben me daarom hier meer in gaan scholen. Zo heb ik de opleiding tot systeemtherapeut afgerond. Hierna heb ik me geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie,- en Gezinstherapie (NVRG). Nadien ben ik me verder aan het ontwikkelen door het lezen van literatuur, bijwonen van cursussen en symposia. 

In het werken met (echt)paren ervaar ik het elke keer weer als uitdagend om mensen te helpen de ontstane emotionele afstand tussen hun te overbruggen en de verstorende patronen die in de relatie zijn geslopen te doorbreken. Belangrijke elementen hierbij zijn voor mij: de communicatie weer verbindend en positief maken, de onderlinge gevoelens van nabijheid en betrokkenheid bij elkaar terughalen en deze versterken. Voor mij voelt Emotion Focussed Therapy (EFT) erg passend om hiervoor als methode te gebruiken. 

Willen jullie werken aan het geluk in jullie relatie en de liefde weer voelen stromen? Dan wil ik jullie daar graag bij helpen. 

Voor meer informatie over mij en de praktijk waarvoor ik werk of om jullie aan te melden kunnen jullie naar de website: https://pcwageningen.nl/relatietherapie

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Bram jou aan als therapeut?

Maak kennis met Bram en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
  • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Registraties
  • GZ Psycholoog (69066290125)
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid)