Karin Wagenaar

Relatietherapie Individuele therapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Ik ben psychotherapeut-systeemtherapeut en klinisch psycholoog. Al jaren was ik werkzaam als relatie en gezinstherapeut, toen ik tijdens mijn sabbatical in de VS, voor het eerst kennis maakte met Sue Johnson. Ik was direkt zo gegrepen door haar model dat ik bij haar de training ben gaan volgen in Ottawa in 2004. Inmiddels ben ik gecertificeerd als therapeut, supervisor en trainer, en werk met veel plezier in EFT. Naast therapie doe ik regelmatig een Houd me Vast training voor echtparen. Kijk voor actuele informatie op de Houd me Vast pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variƫren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Individuele therapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (49035879325) Psychotherapeut (69035879316) Klinisch Psycholoog (69035879316)
Status
Trainer (EFT Registertherapeut), Individueel EFT-therapeut aanvullend getraind
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Klinisch psycholoog, psychotherapeut, relatietherapeut, EFT therapeut, -supervisor en EFT Trainer, internationaal erkend door ICEEFT (www.iceeft.com) NVRG (Supervisor/opleider) Psychodrama therapeut, Sensorimotor Psychotherapie, level I en II
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Varieert vanwege trainingen. meestal op maandag, dinsdag en donderdagochtend.
Beschikbaarheid
Clientenstop
Prijzen
zie mijn website
Duur van de sessie
voor een partnerrelatie sessie neem ik 75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij treinstation

Spreekt Karin jou aan als therapeut?

Maak kennis met Karin en kijk of het klikt!

Kennismaken