Rianne Ruiter

Relatietherapie

Over mij

Mijn naam is Rianne en ik ben (relatie) therapeut in het centrum van Utrecht. 

Liefde is zo ingewikkeld én er is zoveel kennis op het gebied van liefde. Misschien kom je over bepaalde onderwerpen er niet meer samen uit, of voel je vaak samen alleen. Misschien is er een kleine update nodig, een frisse blik. Je hoeft geen grote relatie problemen te hebben om in therapie te komen. De eerste stap is de moeilijkste.

Als je in je relatie niet gelukkig bent, is het moeilijk om zelf echt gelukkig te zijn.

Ik ben opgeleid als EFT Emotion Focus Therapie therapeut. Het is mijn passie om mijn hierin opgedane kennis en ervaringen te delen. 

Over mij.

In 1981 ben ik geboren in Bilthoven. Vanzelfsprekend is het voor mij altijd geweest dat ik met mensen ben gaan werken. Als kind al was ik veel aan het bemiddelen tussen mijn ouders. Ik wilde graag hun relatie verbeteren. Menselijke (vooral liefdes-) relaties hebben mij van kind af aan al gefascineerd.

Ik heb zelf ondervonden, en vaak van dichtbij ervaren, hoe ingewikkeld en belangrijk het is om het goed te hebben binnen je relatie én tegelijk trouw te blijven aan jezelf.

Na het uit elkaar gaan met de vader van mijn eerste kind kwam ik in een moeilijke periode terecht. Toen besloot ik; ik ga aan mezelf werken en mijn leven anders leven. Van 2014 tot 2017 heb ik de driejarige coachopleiding bij Phoenix gevolgd. Van 2019-2020 de EFT relatie therapie opleiding en ben inmiddels gecertificeerd therapeut.


15 jaar nu werk ik met plezier met gezinnen, kinderen en partners en hun relaties. Ik werk vanuit aansluiting en verbinding, dichtbij de mensen. Alles ontstaat vanuit het contact met elkaar.


Ik woon met mijn fijn gezin in Utrecht; met mijn vriend, zoon en dochtertje. Een samengesteld gezin vraagt openheid, eigen ruimte behouden en goede communicatie. Mijn vriend is een beweger van beroep en nodigt mij uit om te voelen wat er speelt in mijn lijf. Wat er zich van binnen afspeelt is altijd waar!

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op.

Hartelijke groet, 
Rianne Ruiter 06-23340586

www.krachtinrelaties.nl 

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Ervaring
Minder dan 3 jaar
Opleidingen & trainingen
Social Work
Post HBO Intensive Gezinsbehandeling. IAG
Phoenix 3 jarige coach opleiding.
EFT gecertificeerd relatietherapeut.
SKJ
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
In overleg
Donderdag en Vrijdag.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
€ 110 exclusief BTW
Duur van de sessie
1 uur en 15 min
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation

Spreekt Rianne jou aan als therapeut?

Maak kennis met Rianne en kijk of het klikt!

Kennismaken