Makiri Mual

Relatietherapie Gezinstherapie Individuele therapie Mediation Houd me Vast

Over mij

Welkom op mijn persoonlijke pagina.

Zit het wel eens tegen of begrijpen jullie elkaar zo nu en dan niet? Dat is over het agemeen goed te verdragen en te repareren. Lijden jullie al langer onder heftiger en terugkomende conflicten? Of is het een stapje dichter bij de wanhoop. Je voelt je beiden niet begrepen en hebt toch de inzet en moed is om bij elkaar te blijven? Je bent van elkaar verwijderd geraakt en verlangt ergens toch wel naar herstel en verbinding?

De aanpak van de EFT-therapeut is gericht op het voelen van de verbinding en ook van de pijn die hoort bij de liefde die in het gedrang is geraakt. EFT helpt u de weg naar de verbinding (terug) te vinden. Het is een liefdevolle methode waarin jullie beiden de gelegenheid heeft om het uit te spreken én te luisteren naar de ander. Naturlijk onder begeleiding van de therapeut.

Verbinden, opnieuw verbinden, herbronnen ... het gaat om dat het jullie nú niet lukt om elkaar terug te vinden. EFT is daarop gericht. Daarom is het altijd zinnig, en nooit te laat, om te komen. Jullie kunnen als het gaat om liefdesrelaties, gezinsrelaties en andere intieme banden ook met gerichte pijnpunten en kwesties komen. De therapie is over het algemeen geschikt om (preventief) je belangrijk(st)e liefdevolle relatie te onderhouden.     

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Gezinstherapie Individuele therapie Mediation
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut, EFT Gezinstherapeut aanvullend getraind, Individueel EFT-therapeut basis, Aanvullend getrainde EFM mediator
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
opleider EFM
opleider mediation in familie- en strafzaken MfN
opleider Restorative Justice Practitioner (RJP)
Lidmaatschappen: - Prisma Praktijk - afdeling partnerrelatietherapie (PRT) - MfN (Nederlandse mediatorsfederatie) - Gecertificeerd mediator DNV / HKZ / DEKRA - Benoeming Rechtbank mediator (Rechtbanken en Hof) - Benoeming Mediator Raad voor Rechtsbijstand (RvR) - Familymediator (Mfam) - Vereniging Mediators in Strafzaken (VMSZ) - restorative Justice Practitioners international (chair) Supervisor: POH-GGZ medewerkers Supervisor: EFM (Emotionally Focused Mediation
Talen
Nederlands Engels Duits Frans
Werkmomenten
maandag t/m woensdag en vrijdag (Utrecht)
donderdagmiddag en -avond (Amsterdam, Koninginneweg 162-3)
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Duur van de sessie
sessie EFT duurt 75 minuten
sessie EFIT duurt 60 minuten
sessie EFT voor gezinnen en grotere systemen 75-120 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Makiri jou aan als therapeut?

Maak kennis met Makiri en kijk of het klikt!

Kennismaken