Annelies van Londen

Relatietherapie Individuele therapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Anders dan veel andere therapeuten die u hier zult vinden, is mijn achtergrond een juridische. Ik heb ruim 25 jaar in de familierechtpraktijk gewerkt als advocaat, maar vooral als scheidingsmediator. Mede door de impact van een zeer ingrijpende episode in mijn leven (ik bleek een hersentumor te hebben), ben ik mij sinds 2006 gaan omscholen tot relatietherapeut. De ziekte heb ik wonderbaarlijk overleefd en mijn professionele leven ziet er nu anders uit. Van samen uit elkaar naar samen anders!

Hoe mooi en waardevol is het om in mijn werk samen met paren kunnen afdalen naar de kern van hun relatie en te kijken naar wat hen uit elkaar drijft en wat hen verbindt.  Er is zoveel meer mogelijk in een relatie dan waar het leven ons aoms kan brengen als we niet ingrijpen en het anders gaan doen. Het kan namelijk vaak wel anders!

Het mooie van EFT is dat je hiermee langzaam maar zeker doelgericht afstevent op de kern van wat er ten diepste speelt. De focus op de emoties. Niet praten over, maar gaan voelen. Bezig zijn met waar het werkelijk om gaat. En EFT is niet vaag. Iedere EFT therapeut weet wat hij doet, volgt een wetenschappelijk beproefde weg en weet dat het werkt. Het vinden van een EFT therapeut die bij u past, is de belangrijkste stap!

Wat mij onderscheidt van andere EFT therapeuten is:

Als u wil onderzoeken of u zich thuis voelt in mijn praktijk, dan kan dat. Het is altijd mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen.  Verder kunt u altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

De kosten voor EFT-sessies worden bij mij niet vergoed door de verzekeraar.

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Individuele therapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut, Individueel EFT-therapeut basis
Opleidingen & trainingen
20 jaar lid geweest van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators Lid van de Vereniging BOPZ Advocaten Utrecht (Wet Bijzondere Opnemingen in Psychiatrische Ziekenhuizen)
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Annelies jou aan als therapeut?

Maak kennis met Annelies en kijk of het klikt!

Kennismaken