Froukje Wouts

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Welkom!

Ik ben Froukje Wouts en ik heb me als GZ-psycholoog in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het werken met (echt)paren. Je relaties hebben een grote impact op je leven, zowel in positieve zin als, helaas soms, in negatieve zin. En de machteloosheid die je kunt voelen als je vastloopt in je relatie, kan intens en verlammend zijn.

Soms heb je dan een neutrale derde nodig. Iemand in wie je allebei vertrouwen hebt, die geen partij trekt en die samen met jullie zoekt naar de patronen in jullie interactie, waardoor je steeds weer op hetzelfde punt belandt.

Misschien kan ik voor jullie die derde zijn.

In face-to-face gesprekken of via beeldbellen werken we aan het doorbreken van de negatieve patronen in jullie relatie. Soms doorlopen we het Houd-me-Vastprogramma, we kunnen ook kiezen voor een andere vorm. Het doel is altijd dat jullie thuis het verschil gaan merken, daarom maken we ook gebruik van 'huiswerkopdrachten'.

Je kunt ook kiezen voor een Houd-me-Vastweekend. Ik bied deze samen met Jos van de Loo, een  ervaren EFT-therapeute. Het volgende weekend staat gepland op:

do 17 juni, vr 18 juni en za 19 juni

Wanneer je meer willen weten, kun je contact met me opnemen via: psycholoog@detuinstraat.nl, of via telefoon (06-19007013).

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Froukje jou aan als therapeut?

Maak kennis met Froukje en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
Registraties
  • GZ Psycholoog (79066643925)
Lidmaatschappen
  • Overig NIP, Vereniging EMDR Nederland