Pauline van der Heijden

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom,

Ik ben Pauline van der Heijden, ik heb een praktijk voor individuele en relatietherapie. De relatietherapie en de "Houd me vast"-trainingen geef ik samen met mijn partner Goos Drenth. We werken met warme betrokkenheid en met veel respect voor wat jullie hebben meegemaakt en wie jullie werkelijk zijn. Met een open hart, helderheid en oprechtheid, zetten wij onze vakmanschap in voor jullie proces.

Onze kracht is om partners met elkaar in contact te brengen over datgene waar het echt over gaat. We streven ernaar om de verbinding tussen partners te herstellen en te verdiepen en we geloven dat het nooit te laat is om aan een betere relatie te werken. Elk moment heeft zijn eigen kwaliteit, mogelijkheden en kansen.

Hebben jullie nog vragen neem dan gerust contact op via 'de contactbutton'.                                        Bellen mag natuurlijk ook (tel: 06-55.8777.55)

 

"Houd me vast" relatietraining

2 educatieve relatieweekenden om de relatie met je partner in het licht te zetten,    om zonder enige afleiding met je relatie bezig te zijn.

In deze 2 weekenden bieden wij het "Houd me vast" programma aan.

Wij bieden stellen de plek en de rust om stil te staan bij de sterke en minder sterke kanten van hun relatie. In deze training wordt partners de mogelijkheid gegeven om, in een veilige omgeving, samen te werken aan het herstellen, versterken en beschermen van de wederzijdse liefde. 

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Wij, Pauline van der Heijden (1968) en Goos Drenth (1963), zijn ruim 30 jaar levenspartners en de ouders van 4 kinderen. We zijn EFT-therapeuten en werken samen in de Therapiepraktijk waar we relatietherape geven. Daarnaast verzorgen we met veel plezier het "Houd me vast" programma in deze 2 weekenden. De training geven we in onze sfeervolle boerderij.

NB: Het is de bedoeling dat je beide weekenden volgt, ze vormen samen het programma.   

Hebben jullie nog vragen over de training of willen jullie je inschrijven, neem dan gerust contact op, tel: 06-55.8777.55

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Pauline jou aan als therapeut?

Maak kennis met Pauline en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Ik ben lid van de beroepsvereniging Boswijk Netwerk. Gestalt en Transpersoonlijk Therapeuten Ik ben gecertifieerd therapeut en lid van de beroepsvereniging NFG, vakgroep VPMW. Registratienummer 8757. AGB code Pauline van der Heijden: 90104960 AGB code Praktijk: 90064255 RBCZ code: 180259R