Pauline van der Heijden

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom,

Ik ben Pauline van der Heijden, ik heb een praktijk voor individuele en relatietherapie. Ik werk met warme betrokkenheid en met veel respect voor wat jullie hebben meegemaakt en wie jullie werkelijk zijn. Met een open hart, helderheid en oprechtheid, zett ik mijn vakmanschap in voor jullie proces.

Mijn kracht is om partners met elkaar in contact te brengen over datgene waar het echt over gaat. Ik streef ernaar om de verbinding tussen partners te herstellen en te verdiepen en ik geloof dat het nooit te laat is om aan een betere relatie te werken. Elk moment heeft zijn eigen kwaliteit, mogelijkheden en kansen.

Hebben jullie nog vragen neem dan gerust contact op via 'de contactbutton'. Bellen mag natuurlijk ook                      (tel: 06-55.8777.55)

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Zie mijn website Ik ben lid van de beroepsvereniging Boswijk Netwerk. Gestalt en Transpersoonlijk Therapeuten Ook IFS geschoold. Ik ben gecertificeerd therapeut en lid van de beroepsvereniging NFG, vakgroep VPMW. Registratienummer 8757. AGB code Pauline van der Heijden: 90104960 AGB code Praktijk: 90064255 RBCZ code: 180259R
Talen
Nederlands
Werkmomenten
ma tm vr Ook in Nijmegen. Zie website.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Zie website voor de actuele prijzen.
Duur van de sessie
Ongeveer 1uur30
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Pauline jou aan als therapeut?

Maak kennis met Pauline en kijk of het klikt!

Kennismaken