Ine Postma

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Intieme relaties

Niemand ontwikkelt zich alleen. Een mens ontplooit zich voortdurend in relatie tot anderen en de wereld. Vaak niet zonder slag of stoot. Vooral in partnerrelaties zijn de meest intieme, existentiële gevoelens en wensen in het geding. En kunnen er fikse relatieproblemen ontstaan. Soms kunnen jij en je partner naar elkaar toe groeien en jullie relatie verdiepen, soms kan het ook zijn dat de relatie bergafwaarts gaat, jullie uit elkaar groeien en nadenken over relatietherapie.

Onvrede in relaties: relatietherapie?

Eenmaal in een neerwaartse spiraal beland kun je hevig verlangen naar een meer bevredigende relatie. Sue Johnson, die wel beschreven wordt als ‘de beste relatietherapeut ter wereld’, bracht door haar relatietherapie de mogelijkheid om dit verlangen naar steun, verbondenheid en liefde in relaties tot werkelijkheid te maken een stuk dichterbij. Zij ontwikkelde een nieuwe vorm van relatietherapie: 'Emotionally Focused Therapy'.

De liefde terug? EFT relatietherapie kan hiertoe bijdragen

EFT relatietherapie gaat dieper dan gedragsmatige relatietherapie en onderzoekt onderliggende emoties. Verlies van emotionele verbinding kan eenzaam maken. Bij Partituur ontdek je waarom het steeds weer mis gaat tussen jullie en krijg je kansen om je emotioneel opnieuw te verbinden.

Houd me Vast preventiecursus

In mijn praktijk in Sittard werk ik met veel enthousiasme met stellen die hun relatie willen verbeteren en meer verbinding, vertrouwdheid, plezier en veiligheid willen ervaren. U kunt bij mij terecht voor individuele therapie en voor  relatietherapie. Ook kunt u zich opgeven voor de Houd me Vast preventiecursus in Sittard.

Bel gerust voor informatie en / of opgave voor therapie of voor de Houd me Vast preventiecursus: 06-48376331

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
LVPW en RBNG AGB-code 90-039741 AGB-code praktijk 90-18195
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Ine jou aan als therapeut?

Maak kennis met Ine en kijk of het klikt!

Kennismaken