Sandra Beltjens

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Mijn naam is Sandra Beltjens. Ik ben geregistreerd systeemtherapeut, oftewel gezins- en relatietherapeut, EFT therapeut en supervisor NVRG.

 Als systeemtherapeut kijk ik naar de cliënt en alles en iedereen om de cliënt heen. Hierdoor merk ik dat ik mijn cliënten beter kan begrijpen en ze beter, sneller en doeltreffender kan helpen. Soms gebeurt er in je leven meer dan je aankunt. Toch ben ik ervan overtuigd dat wanneer je (opnieuw) de balans kunt vinden met de mensen die belangrijk voor je zijn, je heel veel moeilijkheden de baas kunt.

Als EFT therapeut begeleid ik relaties waarin mensen het moeilijk vinden om hun emoties te voelen, herkennen en/of uit te spreken.
EFT is een vorm van relatietherapie. Als jullie mijlenver van elkaar verwijderd lijken is EFT relatietherapie een krachtige methode om de verbondenheid in jullie relatie weer terug te brengen. EFT richt zich op onderliggende emoties en behoeftes van jou en je partner.
Als je je veilig voelt bij elkaar, heb je en goede basis om zelf te helen, de relatie te versterken en de ander te ondersteunen waardoor er weer veiligheid, plezier en intimiteit ontstaat.

Ik werk als supervisor vanuit het systemisch referentiekader met de nadruk op het emotiegerichte- en hechtingsperspectief.
Als supervisor ben ik beschikbaar, responsief en toegankelijk.
Wat ik heel belangrijk vind als supervisor, is om te beginnen met het creëren van veiligheid.
Dit doe ik in eerste instantie door te structureren en samen een duidelijk kader neer te zetten voor het supervisietraject en wat je van mij als supervisor mag verwachten.
Supervisie zal vooral vorm krijgendoor het leren bespreken van actueel beeldmateriaal en jouw leervraag daarbij.

Anderen beschrijven mij als betrokken, enthousiast, deskundig, integer en humorvol.

Ik heb jarenlange ervaring met het werken in de GGZ en de verslavingszorg met volwassenen, adolescenten en hun gezinnen en/ of belangrijke andere relaties. Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk.

Ik ben lid van de volgende verenigingen: NVRG, EFT, NVPA, RBCZ

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid) NPaV (npav.nl) (Lid) SCAG CRKBO
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Duur van de sessie
relatie- en gezinstherapie 90 minuten
individuele therapie 60 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Sandra jou aan als therapeut?

Maak kennis met Sandra en kijk of het klikt!

Kennismaken