Deborah Hopstaken

Relatietherapie Individuele therapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over de trainingen die ik heb gevolgd in EFT/ EFIT en Houd Me Vast. Ook vind je hier informatie over mijn praktijk.

Kenmerkend voor mijn therapie zijn oprechte betrokkenheid, meerzijdige partijdigheid en ruime ervaring. Ik gebruik daarbij onder andere de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Als relatie en systeemtherapeut vind ik het belangrijk de kwaliteit van de therapie te blijven waarborgen. Mijn registratie bij EFT- Nederland, lid-st bij de Nederlandse vereniging voor relatie en gezinstherapie NVRG, het Nederlands verbond voor psychologen, psychosociale therapeuten NVPA en het RBCZ waarborgt deze kwaliteit via het kwaliteitsregister.

Mocht je therapie bij mij overwegen dan kunnen we een intakegesprek afspreken. Als uit het gesprek blijkt dat EFT-therapie of systeemtherapie passend is dan volgt behandeling. Behandeling bestaat o.a. uit onderzoek naar  onderliggende patronen, EFT, EFIT en systeemtherapie die gericht zijn op herstel van de relatieproblematiek. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Tevens geef ik samen met Eva Horn 'Houd met vast' relatiecursusen in Rotterdam. Voor meer informatie verwijs ik naar onze website: http://www.eft-houd-me-vast-relatiecursus.nl

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. Of bezoek mijn website http://www.syslon.nl

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Individuele therapie Registertherapeut: ja
Status
Basis EFT Registertherapeut, Individueel EFT-therapeut basis
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Postmaster opleiding Systeemtherapie
IBCT Relatietherapie (Integrative Behavioral Couple Therapy)
EFT relatietherapie (Emotionally Focused Therapy)
EFIT Individuele therapie (Individuele Emotionally Focused Therapy)
Train de trainer: relatiecursus ´houd met vast.`


NVRG (Lid) NVPA-104302
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Deborah jou aan als therapeut?

Maak kennis met Deborah en kijk of het klikt!

Kennismaken