Deborah Hopstaken

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen en ik heb trainingen gevolgd in EFT en Houd Me Vast. Ook vind je hier informatie over (de locatie van) mijn praktijk.

Kenmerkend voor mijn therapie zijn oprechte betrokkenheid en meerzijdige partijdigheid en ervaring. Ik gebruik daarbij onder andere de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Als therapeut vind ik het belangrijk de kwaliteit van de therapie te blijven waarborgen. Mijn registratie bij EFT- Nederland, lid-st bij de Nederlandse vereniging voor relatie en gezinstherapie NVRG, het Nederlands verbond voor psychologen, psychosociale therapeuten NVPA en het RBCZ waarborgt deze kwaliteit via het kwaliteitsregister.

Mocht je therapie bij mij overwegen dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is dan volgt behandeling. Behandeling bestaat o.a. uit gesprekken die gericht zijn op herstel van de relatieproblematiek. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. Of via http://www.syslon.nl

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Deborah jou aan als therapeut?

Maak kennis met Deborah en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid)
  • Overig NVPA-104302