Geesje Bluijssen

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Aangenaam kennismaken! Geesje Bluijssen.

Mijn missie is om mensen in contact te brengen met zichzelf en met elkaar. Van jongs af aan heeft de manier waarop mensen zich tot elkaar verhouden mij gefascineerd, met name in intieme relaties. De vraag waarom mensen ruzie maken interesseert me in het bijzonder.

Ik houd van mensen, van de liefde en ik houd ervan om mensen in hun eigen kracht te zetten. Ik stel me open voor mensen en hoor en voel waar de behoefte, soms ver verstopt, zit. Ik speel hier direct op in, niets hoeft onuitgesproken te blijven. Ik laat mensen liefdevol in hun waarde zonder ze te sparen. Ik bekijk mijn omgeving - en dus ook jullie relatie - vanuit een systemische blik. Eigen verantwoordelijkheid is een belangrijke waarde voor mij en zie ik als sleutel binnen een coachtraject. Ik gun ieder mens een fijne relatie, met zichzelf en zijn omgeving. Vaak begint dit met echt goed luisteren naar jezelf en voelen wat er speelt om vervolgens je behoeften te uiten, zodat je krijgt wat goed is voor jou. Dit klinkt eenvoudig, maar blijkt in werkelijkheid vaak ontzettend lastig en spannend.

Ik ben nieuwsgierig en leergierig van aard, ik ontwikkel mezelf doorlopend. Ik reflecteer mijn werk door middel van intervisie en supervisie.

Ik heb me verdiept in:

Ik kan wel zeggen dat verdiepen, (ervaringsgericht) leren en ontwikkelen een hobby van me is. Het is ontzettend fijn om alles wat mijn interesse heeft te bestuderen, om het vervolgens te integreren in het mooie werk dat ik mag doen.

Ik ben liefdevolle moeder van een dochter en een zoon en een ervaren co-ouder en LAT-er.

Naast relatiecoach/ EFT relatietherapeut waarin ik een samenwerkingsverband heb met Kind in praktijk en Psyned, werk ik als zelfstandig loopbaancoach o.a. voor Krachtstroom.org. Ook werk ik als zelfstandig ontwikkelaar, docent, supervisor en examinator voor de opleidingen tot Loopbaan-, Re-integratie- en Stress en Burn-outcoach voor de Academie voor Coaching en Counselling.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Mediation
Relatiecoaching
Systemisch werk
Voice Dialogue
EFT basis en verdieping
Basisjaar Haptonomie
Werken met de stiefcirkel
Wheel of consent
Deep democracy
Post HBO seksuologie
IEMT
Nobco, Noloc, IEMT
Talen
Nederlands
Werkmomenten
ma - vr 9:30 u - 16:30 u
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
170 euro per sessie
Duur van de sessie
75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Geesje jou aan als therapeut?

Maak kennis met Geesje en kijk of het klikt!

Kennismaken