Geesje Bluijssen

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Aangenaam kennismaken! Geesje Bluijssen

Mijn missie is om mensen in contact te brengen met zichzelf en met elkaar. Van jongs af aan heeft de manier waarop mensen zich tot elkaar verhouden mij gefascineerd, met name in intieme relaties. De vraag waarom mensen ruzie maken interesseert me in het bijzonder.

Ik houd van mensen, van de liefde en ik houd ervan om mensen in hun eigen kracht te zetten. Ik stel me open voor mensen en hoor en voel waar de behoefte, soms ver verstopt, zit. Ik speel hier direct op in, niets hoeft onuitgesproken te blijven. Ik laat mensen liefdevol in hun waarde zonder ze te sparen. Ik bekijk mijn omgeving - en dus ook jullie relatie - vanuit een systemische blik. Eigen verantwoordelijkheid is een belangrijke waarde voor mij en zie ik als sleutel binnen een coachtraject. Ik gun ieder mens een fijne relatie, met zichzelf en zijn omgeving. Vaak begint dit met echt goed luisteren naar jezelf en voelen wat er speelt om vervolgens je behoeften te uiten, zodat je krijgt wat goed is voor jou. Dit klinkt eenvoudig, maar blijkt in werkelijkheid vaak ontzettend lastig en spannend.

Ik ben nieuwsgierig en leergierig van aard, ik ontwikkel mezelf doorlopend. Ik reflecteer mijn werk door middel van intervisie en supervisie. Ik ben geschoold in Emotionally Focused Therapy (EFT), Relatiecoaching, Systemisch werk, Mediation, Deep Democracy en Voice Dialogue. Daarnaast volg ik regelmatig verdiepende masterclasses. Met de wens om het lichaamsgerichte nog meer mee te nemen in mijn werk volg ik op dit moment met veel plezier het Basisjaar Haptonomie.

Naast relatiecoach/ EFT therapeut ben ik actief als loopbaancoach, zie www.krachtstroom.org. Ik ben er trots op dat ik de uitvinder ben van het In- en uitzichtspel, een prachtig kaartspel dat aanzet tot gesprekken over verlangens en tot verbinding, zie www.inenuitzichtspel.nl.

Ik ben liefdevolle moeder van een dochter en een zoon. Daarnaast ben ik een ervaren co-ouder en LAT-er.

Ik kijk er naar uit om jou of jullie te ontmoeten!

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Mediation
Relatiecoaching
Systemisch werk
Voice Dialogue
EFT basis en verdieping
Basisjaar Haptonomie
Werken met de stiefcirkel
Wheel of consent
Deep democracy
in 2022: post HBO seksuologie
Talen
Nederlands
Werkmomenten
ma - vr 9:30 - 17:00
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
155 euro per sessie
Duur van de sessie
75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Geesje jou aan als therapeut?

Maak kennis met Geesje en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Nobco