Nynke Kiela-Siderius

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Gedreven vanuit een visie om te normaliseren.

Corona Update

Juist in deze tijd is het fijn om snel ondersteuning te krijgen, Reboost It biedt daarom snel en laagdrempelig beveiligd beeldbellen.

Stap even uit de waan van perfectie waar we binnen onze maatschappij zo aan moeten voldoen. Even niet alleen maar beredeneren vanuit je verstand, maar juist verbinden met jezelf en elkaar. Reboost It helpt je om even stil te staan en te onderzoeken wat nu echt belangrijk is voor jezelf,en voor je partner.

We denken vaak dat een relatie vanaf het begin perfect moet verlopen. In de realiteit is dat alleen vaak niet zo. Elke relatie heeft wel eens moeilijke fase. Dat is juist heel normaal. Tijdens zo’n moeilijke fase is het belangrijk hoe jullie  met elkaar communiceren en weten te verbinden.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Kennismaking is gratis.

Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Nynke jou aan als therapeut?

Maak kennis met Nynke en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig SKJ en Registerplein