Mira Brouwer

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Welkom, ik ben Mira en bied EFT-relatietherapie in Nijmegen. 

Nergens worden we meer met onszelf geconfronteerd dan in relaties. We verlangen allemaal naar verbondenheid en liefde. Maar dit gaat niet altijd vanzelf. Misschien begrijp je elkaar verkeerd, zijn er grote veranderingen, is het vertrouwen geschaad, is er weinig intimiteit, is er sprake van vreemdgaan, zie je elkaar alleen nog als ouder/vriend, is er veel ruzie, of denk je ‘is dit alles?’

In relaties worden zo de gevoelige knoppen ingedrukt die oude patronen en kwetsbaarheden activeren. Als er pijnlijke ervaringen optreden, ontglipt ons soms de kracht die de relatie ons kan geven.

Ik bied EFT relatietherapie en help stellen vicieuze cirkels te doorbreken en de verbinding weer te herstellen als deze (tijdelijk) verbroken is. Ik luister met open hart, breng inzicht en reik praktische tools aan in jullie proces. Emoties zijn hierin de ingang tot verandering. In de relatietherapie werken we aan het creëren van emotionele veiligheid als basis voor het herstellen van verbinding en het vergroten van responsiviteit van de eigen en elkaars behoeften.

Daarnaast bied ik relatie-APK's. Preventief werken door met een frisse blik naar de relatie te kijken is een mooie verdieping. Daarbij leren jullie veel over jezelf en elkaar. We ontrafelen relatiepatronen zodat er met dit inzicht eerder verandering aangebracht kan worden. Vóórdat patronen vast roesten. Om zo vanuit autonomie te blijven verbinden. Laat de liefde je niet zomaar ontglippen en onderhoud de relatie door af en toe een relatie-APK te doen.

Proef de sfeer en stel je vragen bij het gratis kennismakingsgesprek relatietherapie in mijn relatiepraktijk aan huis te Nijmegen.

 

Achtergrond informatie

Ik heb training gevolgd in EFT relatietherapie, systemisch opstellen en coaching en ben aangesloten bij het CAT – Collectief Alternatieve Therapeuten. Ik heb een universitaire achtergrond.

Ik ben empathisch, analytisch en eerlijk. Mijn kracht ligt in het samenbrengen van de kwaliteiten hoofd en hart: ik creëer overzicht en gebruik mijn invoelend vermogen. Mensen omschrijven mij als warm, rustig, helder en betrokken.

Met mensen aan relaties werken is voor mij een van de mooiste dingen. Ik geniet van het oprechte contact en het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar verbinding. Zowel met zichzelf als met elkaar. 

Contact

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen, telefonisch, per mail of via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT relatietherapeut
Orthopedagoog Msc
CAT
Talen
Nederlands Engels
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Duur van de sessie
75 min
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Mira jou aan als therapeut?

Maak kennis met Mira en kijk of het klikt!

Kennismaken