Voor elke Basistraining Register zijn we op zoek naar een therapeut en stel dat hiervoor openstaat. Iedere therapeut die de Basistraining Register, Leergang EFT 1 of Leergang EFM 1 heeft afgerond, is welkom. Een bijzondere kans voor jullie alle drie om nog een stapje verder te komen in de therapie en bij te dragen aan het opleiden van onze collega’s.

Hoe werkt dat? 

Je presenteert in de lesgroep jezelf en het stel. Je legt in een notendop uit hoe het verloop van de therapie tot nu toe is gegaan. Daarna ben je als stille getuige en steun voor het stel met hen en de docenten Karin Wagenaar of Lotte van Hoorn in de kamer tijdens de livesessie. Deze sessie wordt opgenomen, de lesgroep kijkt live mee en daarna blijft het stel met de therapeut nog even kletsen zonder camera’s, terwijl de docent teruggaat naar de lesgroep om feedback van de deelnemers op te halen. Daarna gaat de docent weer terug naar het stel met de positieve feedback uit de groep.

Wat voor stel zoeken we? 

Een stel dat gemotiveerd is en het leuk vindt om hieraan mee te doen. Ze mogen in fase 1 of fase 2 zitten. Engels is geen probleem en LHBTQ+ cliënten krijgen voorrang, omdat we ons best doen om inclusiever te kunnen worden in ons onderwijsmateriaal.

Wat kun je aan een stel vertellen om ze te motiveren mee te doen? 

- Je krijgt nieuwe inzichten in jezelf en de ander.
- Je draagt bij aan het leerproces van je eigen én andere EFT-relatietherapeuten. 
- We zorgen er vooraf voor dat niemand uit de groep jullie kent, zodat jullie je vrij voelen om jezelf te kunnen zijn.  
- Je staat er niet alleen voor, de hele groep voelt met jullie mee – en denkt mee over wat jullie nodig hebben.  
- Het wordt door elk stel als een cadeau ervaren! 

Een stel aanmelden

Door mee te doen, draag je bij aan een uniek moment in het leven van een mede-therapeut. Wil je deze bijzondere kans grijpen, meld je aan via training@eft.nl, dan neem de docent contact met je op. De eerstvolgende live sessie is op zaterdagochtend 6 april.

 

Foto: Pexels

Deel artikel

Gerelateerd nieuws