Marc Smits

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Mijn naam is Marc Smits. Ik ben systeemtherapeut. U kunt bij mij terecht voor relatie- en gezinstherapie, ook wel systeemtherapie genoemd. Systeemtherapie is een vorm van psychotherapie. U kunt individueel, met uw partner, met uw gezin, met uw jonge of volwassen kinderen, met uw familie, met een broer of zus, met uw vriend of vriendin, kortom; in elke samenstelling bij mij in therapie komen.  

Wie ben ik?
Ik ben 46 jaar. Ik ben getrouwd en we hebben 2 zoons van 14 en 16. Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam als systeemtherapeut en regiebehandelaar bij PsyQ.
Ik volgde de postdoctorale opleiding tot systeemtherapeut en bekwaamde mij daarna verder in de EFT. Kernwoorden voor mij als therapeut zijn: authentiek, dichtbij, confronterend, creatief, betrokken, snel en klachtgericht. 

Kwaliteit
Ik ben BIG geregistreerd (register voor beroepen in de individuele gezondheidszorg), verbonden aan de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en aan de Stichting EFT Nederland.

Registraties
KvK       60348569
BIG       19055084630    
NVRG  12847
V&VN   340981
EFT NL 4264

U kunt contact met mij opnemen voor overleg of aanmelding via de contactgegevens op deze website of direct via info@systemiek.nl

Lees verder op www.systemiek.nl

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Basis EFT Registertherapeut
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid) BIG 19055084630
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Marc jou aan als therapeut?

Maak kennis met Marc en kijk of het klikt!

Kennismaken