Vera Mierop

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

V/M praktijk voor gezin en relatie is gespecialiseerd in gezins- en relatieproblemen. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie, NVRG. Daarnaast kunt u bij V/M ook terecht voor individuele problemen, rouw problematiek en n.a.v. somatisch aandoeningen zoals bijvoorbeeld de begeleiding bij- en nazorg van oncologie patiënten.  Bij V/M praktijk voor gezin en relatie vind U een behandeling op maat. Het uitgangspunt van de gesprekken en therapie is uw vraag. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

V/M praktijk voor gezin en relatie is het bedrijf van Vera Mierop.  Zij heeft ruim dertig jaar ervaring in de hulpverlening (psychiatrie, jeugd-, volwassenen- en ouderenzorg). De laatste tien jaar heeft zij zich gespecialiseerd in gezins- en relatieproblemen, onder andere door zich EFT (Emotionally Focused Therapy) eigen te maken.

Zij geeft ook preventie cursussen om de liefde levend te houden, een opfris cursus voor echtparen.  De kleinschaligheid van V/M praktijk voor gezin en relatie biedt veel voordelen. Het maakt een persoonlijke aanpak en maatwerk mogelijk, u weet altijd met wie u in gesprek gaat. Er is geen wachtlijst. Huisbezoeken zijn mogelijk en afspraken kunnen gemaakt worden wanneer u het uitkomt. Vera Mierop is mobiel bereikbaar. De praktijk is in het centrum van Maarssen waar u gratis kunt parkeren.  

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Opleidingen & trainingen
NVRG (Supervisor/opleider)
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Vera jou aan als therapeut?

Maak kennis met Vera en kijk of het klikt!

Kennismaken