Vera Mierop

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

V/M praktijk voor gezin en relatie is gespecialiseerd in gezins- en relatieproblemen. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie, NVRG. Daarnaast kunt u bij V/M ook terecht voor individuele problemen, rouw problematiek en n.a.v. somatisch aandoeningen zoals bijvoorbeeld de begeleiding bij- en nazorg van oncologie patiënten.  Bij V/M praktijk voor gezin en relatie vind U een behandeling op maat. Het uitgangspunt van de gesprekken en therapie is uw vraag. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

V/M praktijk voor gezin en relatie is het bedrijf van Vera Mierop.  Zij heeft ruim dertig jaar ervaring in de hulpverlening (psychiatrie, jeugd-, volwassenen- en ouderenzorg). De laatste tien jaar heeft zij zich gespecialiseerd in gezins- en relatieproblemen, onder andere door zich EFT (Emotionally Focused Therapy) eigen te maken.

Zij geeft ook preventie cursussen om de liefde levend te houden, een opfris cursus voor echtparen.  De kleinschaligheid van V/M praktijk voor gezin en relatie biedt veel voordelen. Het maakt een persoonlijke aanpak en maatwerk mogelijk, u weet altijd met wie u in gesprek gaat. Er is geen wachtlijst. Huisbezoeken zijn mogelijk en afspraken kunnen gemaakt worden wanneer u het uitkomt. Vera Mierop is mobiel bereikbaar. De praktijk is in het centrum van Maarssen waar u gratis kunt parkeren.  

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Vera jou aan als therapeut?

Maak kennis met Vera en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Supervisor/opleider)