Leonoor van der Sloot

Relatietherapie

Over mij

 

Relatieproblemen zijn misschien wel de lastigste problemen die er zijn. Je bent van diegene verwijderd geraakt die ooit zo enorm belangrijk voor je was. Misschien ben je zelfs wel verwijderd geraakt van jezelf! En de ander is nou juist diegene die dit moet begrijpen. Waarom lukt dat toch niet?!

Ruzies gaan nooit echt om dat dopje wat hij niet op de tandpasta gedraaid heeft of dat zij altijd maar zo loopt te zeuren over die vervelende collega. Het gaat om datgene wat je misschien wel niet meer tegen elkaar durft te zeggen. En dat je er samen niet meer uit komt, dat is heus zo gek nog niet. Een frisse blik kan helpen weer in contact met elkaar en met jezelf te komen, hier help ik jullie graag bij.

Ik ben in mijn therapie direct maar warm. Dit waarderen mijn cliënten enorm. Omdat ik van origine vakthepeut ben zoek ik altijd naar een creatieve oplossing.  Een probleem is voor mij dan ook eerder een uitdaging. Door mijn eerlijke en oprechte benadering geef ik jullie de ruimte om niet alleen het probleem op te lossen maar ook weer dichter bij elkaar aan bij jezelf te kunnen komen. Ik gebruik de EFT methode omdat dit de mooiste en beste methode is die ik ken om hier aan te werken. Het weer in contact komen met elkaars en je eigen gevoel en elkaar weer echt begrijpen zorgt voor een basis die een relatie een nieuwe krachtige fundering geeft.

Heb je vragen over de sessies bij mij? Neem dan vrijbvlijvend contact of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
FVB (federatie vaktherapeutische beroepen )
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Leonoor jou aan als therapeut?

Maak kennis met Leonoor en kijk of het klikt!

Kennismaken