Monique van der Meer

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Het feit dat je op mijn pagina bent gekomen, betekent waarschijnlijk dat jullie problemen ervaren binnen jullie relatie en dat jullie daar iets aan willen doen. Dat is goed nieuws!

Ik heb de basis- en gevorderde training gevolgd in EFT en de Hou me vast training. Ik heb mij sinds een jaar of 6 toegelegd op het begeleiden van stellen die zich weer veilig en verbonden willen voelen met elkaar.  Daarnaast begeleid ik veel individuele clienten als psycholoog en coach. Daarvoor verwijs ik je naar mijn algemene website. www.moniquevandermeer.nl

De relatietherapie volgens EFT is een bewezen succesvolle en praktische methode om de veiligheid en hechting tussen twee partners te versterken, waardoor zij in staat zijn om zich weer met elkaar te verbinden. Uit onderzoek blijkt dat voor ca 70% van de paren, de relatieproblemen geheel over bleken te zijn en bij 90% was er tenminste een aanzienlijke verbetering opgeteden na de EFTtherapie.

Een goed resultaat bereik je echter niet zomaar. Het vraagt veel inzet en toewijding van beide partners en een intensieve samenwerking met de therapeut. Dit vraagt een veilige omgeving, wat mijn clienten mij vaak teruggeven. Mijn inzet en betrokkenheid en rust,  samen met mijn deskundigheid, bied ik jullie graag aan.

Mijn praktijkgegevens tref je hier aan en ik verwijs je verder graag voor meer informatie naar mijn website. 

Mijn ervaring is dat stellen een hoge drempel ervaren om hulp te zoeken. Mijn advies is echter: wacht niet te lang, relatieproblemen gaan niet vanzelf over. Probeer elkaar weer te vinden, voordat de kloof onoverbrugbaar wordt!.
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Arbeids en organisatiepsycholoog RUL. Dit was mijn basis opleiding, afgerond in 1986. Daarna toegelegd op individuele en groepsbegeleiding en intervisiegroepen.
Veel cursussen en trainingen als: basis en gevorderde leergang EFT en Hou me vast training; ACT opleiding: CSR stress coaching; diverse coachopleidingen en leergangen: EFT; EMDR basisopleiding.
Maak onderdeel uit van een EFT intervisie groep en een supervisiegroep gericht op coaching en persoonlijk werk. Omdat deze niet worden begeleid door een EFT supervisor, ben ik in het EFT register geregistreerd als basistherapeut.
PYCHOLOOG NIP arbeid en organisatie NOBCO-EMCC
Talen
Nederlands
Werkmomenten
ik werk dagelijks, maar niet in de avond of weekend. Laatste afspraakmoment is 17.00- 18.30u
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Het particulier tarief is afhankelijk van inkomen,
van 105 tot 155 euro per sessie van 1.5 uur.
Ik merk dat steeds meer mensen merken dat het leven duurder wordt en dat de kosten voor therapie een drempel vormen.
Graag bied ik 10 stellen dit jaar aan om naar draagkracht te betalen, als het reguliere tarief echt een probleem is.
Duur van de sessie
1,5 uur
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Monique jou aan als therapeut?

Maak kennis met Monique en kijk of het klikt!

Kennismaken