Monique van der Meer

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Het feit dat je op mijn pagina bent gekomen, betekent waarschijnlijk dat jullie problemen ervaren binnen jullie relatie en dat jullie daar iets aan willen doen. Dat is goed nieuws!

Ik heb een training gevolgd in EFT en daarnaast heb ik veel begeleiderservaring als psycholoog en coach. De relatietherapie volgens EFT is een bewezen succesvolle en praktische methode om de veiligheid en hechting tussen twee partners te versterken, waardoor zij in staat zijn om zich weer met elkaar te verbinden. Uit onderzoek blijkt dat voor ca 70% van de paren, de relatieproblemen geheel over bleken te zijn en bij 90% was er tenminste een aanzienlijke verbetering opgeteden na de EFTtherapie.

Een goed resultaat bereik je echter niet zomaar. Het vraagt veel inzet en toewijding van beide partners en een intensieve samenwerking met de therapeut.

Mijn inzet en betrokkenheid, samen met mijn deskundigheid, bied ik jullie graag aan.

Mijn praktijkgegevens tref je hier aan en ik verwijs je verder graag voor meer informatie naar mijn website. 

Mijn ervaring is dat stellen een hoge drempel ervaren om hulp te zoeken. Mijn advies is echter: wacht niet te lang, relatieproblemen gaan niet vanzelf over. Probeer elkaar weer te vinden, voordat de kloof onoverbrugbaar wordt!.
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Monique jou aan als therapeut?

Maak kennis met Monique en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig registerpsycholoog NIP arbeid en organisatie NOBCO-EMCC