Petra van Assen

Relatietherapie

Over mij

Als je relatie niet meer is wat het is geweest, er veel spanningen zijn of nauwelijks meer liefde zichtbaar is, kan relatietherapie helpen je relatie weer nieuw leven in te blazen.  We onderzoeken samen jullie ingesleten patronen en jullie leren deze te doorbreken.

Relatietherapie is er voor elk (echt)paar, in alle vormen:

Is er sprake van geweld binnen jullie relatie? Dan kan ik jullie helaas niet in behandeling nemen – eerst moet het geweld stoppen. In dat geval is het goed om een therapeut in te schakelen die hier ervaring mee heeft

Ik maak gebruik van Emotionally Focused Therapy (EFT). Daarnaast betrek ik er ook andere technieken vanuit de individuele hulpverlening bij. Het gaat erom dat jullie ermee geholpen worden!

Ik kan jou en/of je partner helpen om manieren te vinden en handvatten te aanreiken om de problemen het hoofd te bieden. Maar daarna is het belangrijk dat jullie samen ook aan de slag gaan! Ik kan jullie problemen namelijk niet voor jullie oplossen, maar ik kan jou en je partner hier wel bij ondersteunen. Dit betekent dat ik regelmatig huiswerkopdrachten zal geven, bijvoorbeeld in de vorm van een schrijfoefening. Ook hierbij geldt dat niets goed of fout is. Het gaat om jouw gedachten en gevoelens!

Niets is gek, ik kijk nergens raar van op. Laat je dus niet tegenhouden door schaamte om de hulp te zoeken die je nodig hebt en neem contact op! Tijdens de intake zullen we onderzoeken of ik de juiste persoon ben om jullie verder te helpen.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Basis EFT (2019)
Hou me Vast (2019)
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Maandagochtend
Dinsdag
Woensdag
Vrijdag
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Kort consult 115 euro
Lang consult 150 euro
Duur van de sessie
Kort consult: 60 minuten
Lang consult: 90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Petra jou aan als therapeut?

Maak kennis met Petra en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Lid NIP 203393