Jeroen Stek

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

We willen allemaal graag een goede relatie met onze partner. Meestal is de start van een relatie vol met nieuwsgierigheid naar elkaar, over en weer liefde, respect en vertrouwen. Gaandeweg kan je soms het gevoel bekruipen dat je partner je niet echt begrijpt, hoort of aanvoelt. Althans niet op de manier die jij nodig hebt, en blijk je zelf ook niet goed in staat hierover op een rustige manier contact te maken. Merk je dat je je terugtrekt? Of juist achter je partner aangaat met wensen, die soms als verwijten voelen. Kortom van de liefdevolletango naar de protestpolka! En dan? EFT is een relatietherapie die vanuit respect naar beide partners het ontstane patroon aanpakt en de emotionele betrokkenheid van stellen weer kan vergroten.

Als relatietherapeut en provocatieftherapeut werk ik graag met stellen, waarbij mijn stijl het beste omschreven kan worden als actief, direct en met humor.  

Voor verdere informatie over mij en onze praktijk verwijs ik je graag naar onze website www.mensnetwerk.nl  Ook kun je contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid) Geregistreerd Provocatief Therapeut level 3
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Duur van de sessie
1 uur of in overleg
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Jeroen jou aan als therapeut?

Maak kennis met Jeroen en kijk of het klikt!

Kennismaken