Jacoline Steegstra

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Relatietherapie was het laatste waar je aan dacht toen je besloot je leven met elkaar te delen. In het begin hadden jullie dezelfde dromen en verwachtingen en bouwden jullie een relatie op basis van wederzijdse liefde en respect. Wellicht beloofde je elkaar zelfs trouw voor de rest van je leven.

Nu ben je teleurgesteld dat het niet altijd lukt om gelukkig te zijn met elkaar. Je twijfelt of je nog wel genoeg van je partner houdt en denkt er soms aan te gaan scheiden. Toch blijf je hopen dat het weer goed komt en wil je zoeken naar een oplossing om je relatie te redden en je huwelijk te behouden. 

Als relatietherapeut werk ik samen met jullie aan het opnieuw opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie zoals je die eens voor ogen had. Ik deel met jou de hoop dat dit mogelijk is.

Bij mij kun je terecht voor kortdurende relatietherapie van enkele sessies tot een grondig traject van 9 maanden waarin je leert je gevoelens naar elkaar uit te spreken, je behoeften op elkaar af te stemmen en gezonde relatiegewoontes aan te nemen.

In 2020 werd door Kok Boekencentrum mijn eerste boek Liefde kun je leren uitgegeven evenals de kaartenset voor koppels Leren liefhebben. De kaarten leiden tot verdiepende gesprekken en verbinding. Boek en kaarten zijn te verkrijgen via de webshop op de website van Huwelijkstrainer. 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis(*)
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
2020 Trainer van het Houd Me Vast programma 2020
2019 Basis EFT Relatietherapeut
2008 MfN gecertificeerd Mediator
2000 Meester in de rechten (Antilliaans recht)
En verder: trainingen psychopathologie, motivational Interviewing, oplossingsgerichte mediation, mediation en recht, cursus intern vertrouwenspersoon.
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Maandag tot en met vrijdag van 9 tot 5
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Duur van de sessie
75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Jacoline jou aan als therapeut?

Maak kennis met Jacoline en kijk of het klikt!

Kennismaken