Leon Gras

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom!

Uit ervaring weet ik wat een uitdaging het kan (en mag) zijn om samen op pad te zijn in een intieme relatie. Juist een intieme relatie spiegelt ons ten zeerste in wie we werkelijk zijn en hoe we omgaan met dingen die ons raken. Dat kan bij vlagen zeer lastig zijn en als we niet goed weten hoe daarmee om te gaan raken we makkelijk van elkaar verwijderd.

In deze gevallen kan relatiecoaching een helpende hand bieden. Het kan ons leren te zien waar de pijn nu werkelijk zit en hoe we vanuit die pijn (weer) met elkaar in intiem contact kunnen komen. We kunnen zelfs leren om de pijn die we zo makkelijk bij elkaar oproepen te gaan gebruiken als materiaal voor onze persoonlijke groei en die van de relatie.

EFT is een prachtige en doeltreffende methode om partners weer met elkaar in intiem en vruchtbaar contact te brengen. Het maakt zichtbaar hoe de dynamiek in de relatie werkt en het helpt ons verder te groeien als mens en als partner.

Over mijzelf: sinds 15 jaar begeleid ik mensen zowel individueel als in groepsverband op het pad van persoonlijke ontwikkeling en dan met name op het gebied van relaties, intimiteit en seksualiteit. Sinds 1999 ben ik verbonden aan de Venwoude Levensschool, al meer dan 30 jaar een toonaangevend instituut voor persoonlijke ontwikkeling, en ik heb mijn leven geheel in het teken van menselijke ontwikkeling geplaatst. Ik ben o.a. opgeleid als lichaamsgericht trainer/coach, als trauma therapeut (Somatic Experiencing) en als basis EFT relatietherapeut.

Mocht je interesse en/of vragen over een passend traject voor jou en je partner, neem dan contact met mij op (zie de contactbutton hier links op deze pagina). Elk traject start altijd met een vrijblijvend intake gesprek.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Leon Gras

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Leon jou aan als therapeut?

Maak kennis met Leon en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Aangesloten bij de CAT