Leon Gras

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom!

Uit ervaring weet ik wat een uitdaging het kan (en mag) zijn om samen op pad te zijn in een intieme relatie. Juist een intieme relatie spiegelt ons ten zeerste in wie we werkelijk zijn en hoe we omgaan met dingen die ons raken. Dat kan bij vlagen zeer lastig zijn en als we niet goed weten hoe daarmee om te gaan raken we makkelijk van elkaar verwijderd.

In deze gevallen kan relatiecoaching een helpende hand bieden. Het kan ons leren te zien waar de pijn nu werkelijk zit en hoe we vanuit die pijn (weer) met elkaar in intiem contact kunnen komen. We kunnen zelfs leren om de pijn die we zo makkelijk bij elkaar oproepen te gaan gebruiken als materiaal voor onze persoonlijke groei en die van de relatie.

EFT is een prachtige en doeltreffende methode om partners weer met elkaar in intiem en vruchtbaar contact te brengen. Het maakt zichtbaar hoe de dynamiek in de relatie werkt en het helpt ons verder te groeien als mens en als partner.

Over mijzelf: sinds 1998 ben ik langurig verbonden geweest aan Centrum Venwoude en de Omega Levensschool (als trainer, coach, mede-oprichter en bestuurder) en ben ik intensief opgeleid in het begeleiden van mensen op het pad van bewuste ontwikkeling, oa als lichaamsgericht trainer/coach, trauma therapeut (Somatic Experiencing) en als EFT en EMM relatietherapeut. 

Afgelopen 20 jaar heb ik vele mensen, zowel individueel, als relatie en in groepsverband, begeleid op het pad van persoonlijke ontwikkeling en dan met name in het gebied van relaties, intimiteit en seksualiteit. Als trainer, coach, mentor en supervisor maar bovenal als mede-mens gebruik ik mijn eigen doorgaande leerweg om helderheid te creëren, verdieping aan te brengen en tot inzicht en integratie te komen.

Mocht je interesse en/of vragen over een passend traject voor jou en je partner, neem dan contact met mij op (zie de contactbutton hier links op deze pagina). Elk traject start altijd met een vrijblijvend intake gesprek.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Leon Gras

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Belangrijkste opleidingen:
- Lichaamsgericht Coachen bij de Omega Levensschool
- Somatic Experiencing (SE) Practicioner bij Bodymind Opleidingen
- Integral Somatic Psychotherapist (ISP) bij Raja Selvam
- basis EFT (Emotionally Focused Couples Therapy) relatietherapeut bij Sue Johnson
- EMM (Exceptional Marriage Mentoring) relatiebegeleider.

Trainingen:
Ik volg sinds 1998 regelmatig trainingen in het brede domein van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, met name in de gebieden van trauma, relaties, intimiteit & seksualiteit.
Aangesloten bij de CAT
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Op dinsdagochtend, donderdagmiddag, vrijdag en zaterdag geef ik sessies live in mijn praktijk in Lage Vuursche. Daarnaast is het altijd mogelijk om online via Zoom af te spreken.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Individuele sessies kosten 110 euro per uur (intake 75 euro), relatie-sessies 165 euro per uur (intake 110 euro). Prijzen zijn incl btw voor particulieren, ex btw voor zzp'er/bedrijven.
Duur van de sessie
1 uur (met mogelijke uitloop tot max 1,5 uur)
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Leon jou aan als therapeut?

Maak kennis met Leon en kijk of het klikt!

Kennismaken