Sabine Zuidhoek

Relatietherapie

Over mij

“Je kunt alleen tijd verspillen als je vergeet ervan te genieten” is een van sabine’s levensmotto’s. Mooie momenten delen met mensen om haar heen, ervaart ze als belangrijk. In relaties ervaart ze dat het hard werken kan zijn om op hoogte – en diepte punten verbinding te houden met degene om je heen, wat ook helaas niet altijd slaagt. Het is een uitdaging om in verbinding te blijven maar ook recht te doen aan jezelf als individu.

Sabine Zuidhoek is eigenaar van praktijk sabine Zuidhoek, heeft van 2011 tot 2020 gewerkt bij de Opvoedpoli en werkt op dit moment naast haar eigen Praktijk ook bij FamilySupporters Rijnland. Daar is Sabine Gezins-en Relatietherapeut, Regiebehandelaar Jeugd-domein en Veiligheidsfunctionaris. 

Vaak werkt Sabine met gezinnen waarbij op veel leefgebieden problematiek speelt. Samen met de gezinnen bekijkt ze hoe ze stap voor stap verder komen op elk leefgebied. Door haar kracht; het gehele plaatje te blijven zien, maakt dat ze dit een uitdaging vindt en er plezier eruit haalt. Gevoel voor humor, kunnen benoemen wat er speelt en moeilijke gesprekken niet uit de weg gaan, tekenen haar als coach/ therapeut. Altijd rekening houdend wat het teweegbrengt voor het gezin en de kinderen.

In de gezins-en relatietherapie ervaart Sabine het als een eer om mee te mogen kijken en op deze wijze met elkaar te kijken naar de patronen die zijn ontstaan en hoe er samen met het gezin gekeken kan worden hier verandering in te brengen. EFT is een mooie methode om samen te kijken wat er tussen jullie in de relatie gebeurd. 
“Je bent nooit te oud om te leren”.
Zo vindt Sabine het altijd leuk om in ontwikkeling te blijven, te groeien, staat ze open voor de ander en dat maakt dat ze nieuwsgierig is naar de belevingswereld van de ander.
In het verleden heeft Sabine stage gelopen en gewerkt in het buitenland, wat veel heeft gebracht in haar flexibiliteit en interesse in de leefomgeving van anderen.

 

Wat zit er allemaal in Sabine haar rugzakje als coach/ therapeut:

 

Je kunt terecht voor Relatietherapie, gezinstherapie, coaching, individuele therapie en training/ coaching voor organisaties. 

Samen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden om afspraken te maken. Sabine werkt digitaal, komt op huisbezoek en er kan gekeken worden naar een gespreksruimte in de buurt. 

Mocht je vragen hebben of in contact willen komen, stuur gerust even een email. 

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT
Narratieve therapie
Verbindend gezag
Signs of safety
NVRG (Lid i.o.) SKJ: 110003137
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Praktijk Sabine Zuidhoek
FamilySupporters
De Opvoedpoli
De relatie-gezinspoli
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
100
Duur van de sessie
60minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Sabine jou aan als therapeut?

Maak kennis met Sabine en kijk of het klikt!

Kennismaken